Ο Ερντογάν απειλεί «Θα ανοίξω τα σύνορα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ο Ερντογάν απειλεί «Θα ανοίξω τα σύνορα...»

Ενημερώθηκε: 16/03/18 - 15:30

Με άνοιγμα των συνόρων απείλησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λίγη ώρα μετά την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης να απορρίψη και το τρίτο αίτημα της Τουρκίας για την έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών στην γείτονα χώρα.

Ο Ερντογάν σήκωσε τους τόνους και άρχισε τις απειλές μπροστά σε χιλιάδες λαού σε πόλη της Τουρκίας και λίγο μετά την κηδεία πεσόντος στην Αφρίν. Όταν ο Ερντογάν εκστόμισε τα λόγια – απειλές προς την ΕΕ και κατ’ επέκτασιν προς την Ελλάδα το πλήθος άρχισε να γιουχάρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Milliyet: Απόφαση-σκάνδαλο από την Ελλάδα για τους οκτώ αξιωματικούς

«Φτάνουμε στο τέλος», είπε αναφερόμενος στην επιχείρηση στην Αφρίν. Αναφερόμενος στους πρόσφυγες ο Ερντογάν είπε: «Φιλοξενούμε 3,5 εκατομμύρια πρόσφυγες από την Συρία. Αν ανοίξουμε τις πόρτες (σ.σ. σύνορα) δεν θα βρίσκετε τρύπα να κρυφτείτε. Με παρακαλέσατε να μην ανοίξω τα σύνορα. Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε!».

#Erdogan

pic.twitter.com/JdpfsR5YFr

In a public rally in eastern province Erzurum today, threatened Europe with opening border gates to flood EU with refugees, says "you begged us to not do that.. if we do it, you'll be scrambled to find a hiding hole" as he gets the crowd booed European Parliament.

March 16, 2018

Είπε ακόμα ότι η επιχείριση στην Αφρίν θα συνεχιστεί και ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να προστατευθούν οι άμαχοι. Υποστήριξε ότι οι άνθρωποι που είναι στην Αφρίν καταπιέζονται. Μίλησε πάλι για ένα έθνος, μια σημαία και μια χώρα.

Ο ερντογάν επιτέθηκε και στις ΗΠΑ για ακόμα μια φορά. «Είμαστε ένα έθνος 81 εκατομμυρίων. Δεν θα μας πουν τι να κάνουμε; Που είναι το FETΟ;», αναρωτήθηκε. Και απάντησε μόνος του: «Στην Πενσιλβάνια», αναφερόμενο φυσικά στον Φετουλάχ Γκιουλέν.