Στοκχόλμη: Έκρηξη έξω από σταθμό του μετρό (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Στοκχόλμη: Έκρηξη έξω από σταθμό του μετρό (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Στοκχόλμη: Έκρηξη σε σταθμό του μετρό (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 07/01/18 - 14:19

Στοκχόλμη: Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο έξω από σταθμό του μετρό στην περιοχή Huddinge, κοντά στην πόλη της Στοκχόλμης, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ξένα πρακτορεία ειδήσεων.

Οι αρχές βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού και έχουν βασικό στόχο να τεθεί υπό έλεγχο η κατάσταση, ενώ αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το τι προκάλεσε την έκρηξη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όπως της μεταφέρουντα ξένα μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν δύο τραυματίες, ένας άνδρας και μια γυναίκα. Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και μία 45χρονη γυναίκα, σύμφωνα με την εφημερίδα Aftonbladet.

 

Ένας 60χρονος άνδρας σήκωσε από το έδαφος ένα αντικείμενο, έξω από τον σταθμό Vardy Gard, το οποίο εξερράγη εκείνη τη στιγμή, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Στοκχόλμης. Πιθανότατα επρόκειτο για χειροβομβίδα, αναφέρουν τα σουηδικά ΜΜΕ.

σ

σ

Η αστυνομία έχει αποκλείσει τον σταθμό και την πλατεία έξω από αυτόν, για να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες, τόσο για περισυλλογή στοιχείων, όσο και για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν άλλα επικίνδυνα αντικείμενα.

s