Τον σούβλισε γιατί του έκανε κακό κούρεμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον σούβλισε γιατί του έκανε κακό κούρεμα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 17/10/17 - 12:54

Πολλοί από εμάς έχουμε βρεθεί αρκετές φορές να πάμε για κούρεμα και το τελικό αποτέλεσμα να μην μας αφήνει και τόσο… ικανοποιημένους. Συνήθως οι περισσότεροι από εμάς φεύγουμε από το συγκεκριμένο κομμωτήριο και ορκιζόμαστε να μην ξαναπατήσουμε ποτέ εκεί. Υπάρχουν όμως και αυτοί που… σουβλίζουν τον άτυχο κομμωτή για να τον εκδικηθούν για το κακό κούρεμα που έκανε!

Σε ένα τρομακτικό βίντεο από την Ρωσία που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Πάβελ Λουζιάνιν κυνηγά στον δρόμο τον 24χρονο κομμωτή Ντάνι-Νταστάν Αντχάμοφ. Καταφέρνει και του πετυχαίνει τρία χτυπήματα στο στήθος με μια μεταλλική σούβλα. Όλα αυτά για ένα κακό κούρεμα…

Ο δράστης, μάλιστα, μετά την πρώτη επίθεση και αφού βλέπει ότι το θύμα του τρεκλίζει επέστρεψε και του έδωσε το χαριστικό χτύπημα στο λαιμό.  Ο κομμωτής ήταν μετανάστης από το Ουζμπεκιστάν ο οποίος είχε κάνει επιτυχία με την επιχείρηση που είχε στήσει. Όπως αποκαλύφθηκε ο Λουζιάνιν είχε εκτίσει ποινές για κλοπές και ληστείες ενώ αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ.

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ ο Λουζιάνιν είχε ζητήσει από τον κομμωτή να «διορθώσει» το αρχικό κούρεμα αλλά όταν έφυγε από το κομμωτήριο και συνάντησε τους φίλους του εξοργίστηκε γιατί αυτοί του είπαν ότι μοιάζει με φυλακισμένο. Ο 28χρονος δράστης συνελήφθη λίγη ώρα μετά το φονικό από τροχονόμους ενώ προσπαθούσε να φύγει από τη Μόσχα.