Απέλυσαν οι Αλβανοί από υπουργείο τον “Εσκομπάρ των Βαλκανίων” αλλά δεν τον συλλαμβάνουν!

Απέλυσαν οι Αλβανοί από υπουργείο τον “Εσκομπάρ των Βαλκανίων” αλλά δεν τον συλλαμβάνουν!
Ενημερώθηκε: 12/05/16 - 18:57

Το υπουργείο Μεταφορών της Αλβανίας, απέλυσε τον διευθυντή μεταφορών στους Αγίους Σαράντα, Κλέμεντ Μπαλίλι, ο οποίος φέρεται ότι είναι ο αρχηγός ενός από τα μεγαλύτερα καρτέλ ναρκωτικών όλης την Ευρώπης και το οποίοι εξάρθωσε η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με την αμερικανική DEA.

Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Ίλι Μανιάνι, που ανήκει στο κόμμα του προέδρου της Βουλής Ιλίρ Μέτα, ο οποίος εμφανίζεται και σε αρκετές φωτογραφίες με τον Μπαλίλι, τις οποίες δημοσιεύουν τα αλβανικά ΜΜΕ. Ο κ. Μανιάνι δήλωσε ότι «η απόλυση ήρθε ως αποτέλεσμα της έρευνας που ξεκίνησε εναντίον του Μπαλίλι, μετά τις ..."υποψίες", ότι είναι ο ηγέτης μιας μεγάλης ομάδας διακίνησης ναρκωτικών από την Αλβανία προς την Ελλάδα και άλλες χώρες της ΕΕ».

Τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης κατηγορούν σήμερα τις Αρχές των Τιράνων, οι οποίες εξακολουθούν να μην προχωρούν στην σύλληψη του Μπαλίλι, σημειώνοντας τους ισχυρούς δεσμούς του με την πολιτική και τον ίδιο τον πρόεδρο της Βουλής Ιλίρ Μέτα και το κόμμα του. Ο αδελφός του Μπαλίλι είναι δήμαρχος του Δελβίνου και ανήκει στο κόμμα του Ιλίρ Μέτα, «Σοσιαλιστικό Κίνημα για Ένταξη» (LSI).

Σχετικά Θέματα:

Εξαρθρώθηκε το κύκλωμα του «Εσκομπάρ» των Βαλκανίων