Από καγκελάριος της Αυστρίας έγινε ντελιβεράς και μοιράζει πίτσες (ΒΙΝΤΕΟ)

Από καγκελάριος της Αυστρίας έγινε ντελιβεράς και μοιράζει πίτσες (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 19/04/17 - 20:52

Δεν είναι αστείο... ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας και αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών Κρίστιαν Κερν μοίρασε πίτσες σε σπίτια ανθρώπων που παρήγγειλαν να φάνε και δεν είχαν ιδέα ποιος ήταν ο ντελιβεράς!

Στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος ο Αυστριακός στο προσωπικό του προφίλ στο fecabook, εξηγεί γιατί «άλλαξε» επάγγελμα για λίγο...

Με αυτό το βίντεο ξεκινά μία νέα εκστρατεία στο πλαίσιο της οποίας ο Κρίστιαν Κερν επιθυμεί να προσεγγίσει και να αφουγκραστεί τα μεσαία κοινωνικά στρώματα, ως προς την στάση τους απέναντι στην πολιτική και ως προς τις προσδοκίες τους.

Σύμφωνα με τον Γκέοργκ Νίντερμιουλμπιχλερ, η εκστρατεία αυτή δεν συνδέεται με έναν επικείμενο προεκλογικό αγώνα, αλλά εντάσσεται στο κομματικό έργο, ιδιαίτερα παραμονές της Πρωτομαγιάς της μεγάλης γιορτής των Σοσιαλδημοκρατών.

Η εκστρατεία σκοπεύει επίσης να αντικρούσει την κριτική ότι τα κόμματα δραστηριοποιούνται πάντα μόνον παραμονές εκλογών, καθώς, κατά την άποψή του, "καθήκον της πολιτικής είναι να παραμένει σε μόνιμη επαφή με τους ανθρώπους".

«Η αυστριακή κυβέρνηση συνασπισμού του Σοσιαλδημοκρατικού και του (συντηρητικού) Λαϊκού Κόμματος αποφάσισε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα για τους επόμενους 18 μήνες, και αυτό το πρόγραμμα θέλουμε να το εφαρμόσουμε με τη λήψη μέτρων υπέρ των μεσαίων κοινωνικών στρωμάτων», τονίζει χαρακτηριστικά στις αποψινές δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας των Αυστριακών Σοσιαλδημοκρατών.

 Δείτε το απολαυστικό βίντεο!