Βίαζε 19χρονη και βιντεογραφούσε με το κινητό του ο Serial Killer

Ο Serial Killer της Κύπρου βιάζε 19χρονη γυναίκα και βιντεοσκοπούσε παράλληλα με το κινητό του
Ενημερώθηκε: 05/05/19 - 12:10

Νέα στοιχεία που συγκλονίζουν έρχονται στο φως για τον Serial Killer της Κύπρου.  

Ο άνθρωπος που ομολόγησε κυνικά ότι ευθύνεται για τον θάνατο 7 ανθρώπων, 5 γυναικών και 2 παιδιών, παρουσιάστηκε εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, με τον ανακριτή της υπόθεσης να παρουσιάζει νέα σοκαριστικά στοιχεία που φέρουν τον Μεταξά να εμπλέκεται και σε βιασμό αλλοδαπής κοπέλας.

Η νέα υπόθεση βιασμού…

 

Αφού έγινε αρχικά αναφορά στις ήδη γνωστές υποθέσεις δολοφονιών, ακολούθως, ενώπιον του Δικαστηρίου, έγινε αναφορά από τον Ανώτερο Υπαστυνόμο, Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτο Σιάηλο, σε καταγγελία αλλοδαπής κοπέλας που έγινε στις 30 Απριλίου στην Αστυνομία σε βάρος του Μεταξά. Συγκεκριμένα η κοπέλα κατήγγειλε ότι στις 30 Σεπτεμβρίου του 2017 ενώ ήταν σε ηλικία 19 ετών, έπεσε θύμα βιασμού από τον Νίκο Μεταξά.

Με την ίδια τακτική…

 

Είπε ότι τον γνώρισε περί τα τέλη του 2016 μέσω διαδικτύου και πως συνομιλούσαν από το προφίλ «Ορέστης» χωρίς η ίδια να γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από αυτό. Ανέφερε μάλιστα στην καταγγελία της ότι ο 35χρονος ίλαρχος την πλησίασε με πρόσχημα ότι επρόκειτο να την φωτογραφίσει. Όπως κι έγινε.

Το είπε και στην πρώην σύζυγο του 35χρονου

 

Συγκεκριμένα όπως ακούστηκε στο Δικαστήριο και σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, αρχές του 2017 ο Μεταξάς την παρέλαβε από την οικία της στη Λευκωσία με το αυτοκίνητο του με σκοπό να της παραδώσει το φωτογραφικό υλικό που την αφορούσε και την μετέφερε σε τοποθεσία της Λευκωσίας, όπου μέσα στο αυτοκίνητο ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της χωρίς τη θέληση της. Η παραπονούμενη κατήγγειλε ότι προσπάθησε να αντισταθεί φωνάζοντας ταυτόχρονα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, ο ύποπτος με τη χρήση του κινητού του τηλεφώνου βιντεογραφούσε την αποτρόπαια πράξη του. Η παραπονούμενη -όπως ακούστηκε στο Δικαστήριο- εκμυστηρεύτηκε μετά από πάροδο μικρού χρονικού διαστήματος το γεγονός σε φιλικό της πρόσωπο καθώς και στην πρώην σύζυγο του υπόπτου. Παρέδωσε επίσης υλικό συνομιλίας μεταξύ της ίδιας και του υπόπτου.

Ο Μεταξάς που επανασυνελήφθη για την υπόθεση βιασμού της κοπέλας, αρνείται τη διάπραξη του συγκεκριμένου αδικήματος.

Σκυφτός και ψύχραιμος… ο Μεταξάς απάντησε «Μάλιστα» όταν η Δικαστής του διάβασε τα αδικήματα με τα οποία είναι αντιμέτωπος και στο τέλος της διαδικασίας ότι δεν έχει ένσταση στην ανανέωση του διατάγματος κράτησης του.

Ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας ανέφερε ότι υπολείπεται ακόμα ανακριτικό έργο για την υπόθεση καθώς και η ταυτοποίηση θυμάτων, οι σοροί των οποίων εντοπίστηκαν. Συγκεκριμένα της γυναίκας η σορός της οποίας ανασύρθηκε από λάκκο στο πεδίο βολής Ξιντούς και του θύματος που εντοπίστηκε σε βαλίτσα που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

Υπολείπεται -όπως είπε- ακόμα και μεγάλος όγκος καταθέσεων που πρέπει να ληφθούν.

Πηγή: cyprustimes.com