Πα-Τέρας παρίστανε τον ανήλικο για να κλέψει από την κόρη του γυμνές φωτογραφίες

 
Πα-Τέρας παρίστανε τον ανήλικο για να κλέψει από την κόρη του γυμνές φωτογραφίες

Ενημερώθηκε: 09/04/16 - 22:49

Ποινή κάθειρξης 250 χρόνων αντιμετωπίζει ένας πατέρας στη Νέα Υόρκη με τον 41χρονο να κλέβει γυμμές φωτογραφίες από την κόρη της και να την εκβιάζει με αυτές, με σκοπό τη σεξουαλική κακοποίησή της.

Όλα ξεκίνησαν το Σεπτέμβριο του 2013, όταν ο πατέρας της κοπέλας άνοιξε ψεύτικους λογαριασμούς σε κοινωνικά δίκτυα και άρχισε να συνομιλεί με την κόρη του, προσποιούμενος έναν 16χρονο. Μετά λίγο καιρό ο 41χρονος άρχισε να ζητά από το κορίτσι να του στείλει γυμνές της φωτογραφίες. Αρχικά η μόλις 14 ετών έφηβη αρνήθηκε, τελικά όμως υποχώρησε.

Ο κατά τα άλλα πατέρας, της μιλούσε για...σεξ και έτσι δύο μήνες μετά το κορίτσι ανακοίνωσε στον διαδικτυακό σύντροφό της ότι θέλει να χωρίσουν διότι ήθελε κάτι περισσότερο από τη «σχέση» τους. Τότε ο «16χρονος» απείλησε το κορίτσι ότι θα στείλει τις γυμνές φωτογραφίες στον πατέρα της. «Η ζωή μου καταστράφηκε», του απάντησε η 14χρονη, που λίγο αργότερα έλαβε ένα μήνυμα από λογαριασμό υποτιθέμενης μητέρας του εφήβου, που την πληροφορούσε ότι ο γιος της αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 41χρονος αποκάλυψε στην κόρη του ότι το «πρώην αγόρι» της του έστειλε πριν αυτοκτονήσει τις γυμνές της φωτογραφίες. Τότε ήταν που άρχισε να ασελγεί στην κόρη του, εκβιάζοντάς την. Η κακοποίηση αποκαλύφθηκε και έλαβε τέλος, όταν η 14χρονη εξομολογήθηκε το μαρτύριό της σε μία σχολική νοσοκόμα, η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε την αστυνομία.

Πηγή: Daily Mail