Πορνογραφικό υλικό και με παιδιά στο ράντσο του Μάικλ Τζάκσον

Πορνογραφικό υλικό και με παιδιά στο ράντσο του Μάικλ Τζάκσον
Ενημερώθηκε: 21/06/16 - 20:50

 Παιδική πορνογραφία, βασανισμός ζώων και σαδομαζοχιστικά αξεσουάρ περιλαμβάνονται σε αυτά που βρήκαν οι αστυνομικοί μετά την έρευνα τους στο απομονωμένο ράντσο Neverland του τραγουδιστή Μάικλ Τζάκσον το 2003. Η αναφορά δημοσιεύεται ολόκληρη στην όμως αμφίβολης εγκυρότητας ιστοσελίδα RadarOnline.

 Όλα όσα δημοσιεύει η ιστοσελίδα φέρνουν ξανά στη μνήμη τις κατηγορίες και καταγγελίες για παιδική κακοποίηση. Εκτός από τα...συνηθισμένα, τους ενηλίκους δηλαδή οι οποίοι επιδίδονται σε σεξ μεταξύ τους, στα ευρήματα υπάρχει παιδική πορνογραφία με ανήλικους σε λήψεις πολύ σκληρές, αλλά και συνταγογραφημένη φαρμακευτική αγωγή για εθισμό στο σεξ.

 "Ο Mάικλ Τζάκσον χρησιμοποίησε ακόμη και ανάρμοστες φωτογραφίες των ίδιων του των ανιψιών, με τα εσώρουχά τους προκειμένου να διεγείρει ανήλικα αγόρια" γράφεται στην αναφορά που καταγράφει όλα όσα βρέθηκαν στην νοικιασμένη αποθήκη στη Σάντα Μπάρμπαρα.

 

 "Τα στοιχεία δείχνουν έναν ενήλικο άντρα εμμονικό με τα ναρκωτικά και το σεξ" σημειώνεται. Γεμάτο από πόνο και σαδομαζοχιστικές αναφορές είναι η λίστα.

 

 

 "Υπάρχει μια ιδιαίτερα αρρωστημένη φωτογραφία ενός παιδιού να κρατά μια νεκρή χήνα που φαίνεται να έχει θανατωθεί με τη χρήση κάποιου ροπάλου" γράφει ο αξιωματικός της αστυνομίας.

 Ματωμένα κορμιά ανηλίκων, μια φωτογραφία ενός κοριτσιού με θηλιά στο λαιμό που θυμίζει την εξάχρονη JonBenet Ramsey που βρέθηκε δολοφονημένη στο Κολοράντο το 1996 και αναρίθμητες άλλες αντίστοιχες εικόνες αναφέρονται με κάθε λεπτομέρεια στα έγγραφα.