ΑΑΔΕ: Ρεσιτάλ φορολογικών παραβάσεων στον εστιάτορα με τα «χρυσά» καλαμαράκια!

ΑΑΔΕ: Ρεσιτάλ φορολογικών παραβάσεων στον εστιάτορα με τα «χρυσά» καλαμαράκια!
Ενημερώθηκε: 24/05/19 - 21:25

Ελεγκτές της ΑΑΔΕ έκαναν «ντου» στο εστιατόριο στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου, που «έγδυσε» κυριολεκτικά παρέα τουριστών χρεώνοντας τους... 836 ευρώ για μπύρες και έξι μερίδες καλαμαράκια!

Το περιστατικό πρωτοφανούς αισχροκέρδειας έκανε το γύρο του κόσμου μέσω ξένων ΜΜΕ που δημοσίευσαν την καταγγελία του αγανακτισμένου Αμερικάνου τουρίστα, ο οποίος προέτρεψε άλλους ταξιδιώτες «μην πάτε, είναι παγίδα!».

Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι ότι οι εφοριακοί διαπίστωσαν ότι η επιχείρηση είχε υποπέσει σε 12 φορολογικές παραβάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Μύκονος: Τον πέρασαν για... «αμερικανάκι» και τον χρέωσαν 836 ευρώ για έξι μπύρες και καλαμαράκια! (ΦΩΤΟ)

 

1

Τι δηλώνει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στην Μύκονο που "χρύσωσε" καλαμαράκια σε τουρίστα (video)

 

Συνεχίζεται ο χαμός με τον "χρυσό" λογαριασμό που πλήρωσαν τουρίστες σε εστιατόριο στη Μύκονο.

Στην απόδειξη,αναφέρεται ότι για 6 μερίδες καλαμαράκια ο πελάτης χρεώθηκε με 591 ευρώ, ενώ πλήρωσε και 150 ευρώ για 6 μεγάλα ποτήρια μπίρας και 17,80 για δύο μπουκάλια νερό και τέλος μαζί μαζί με 3 σαλάτες και ένα χυμό ντομάτας φτάσαμε στα 836,20!

Μύκονος: Τον πέρασαν για... «αμερικανάκι» και τον χρέωσαν 836 ευρώ για έξι μπύρες και καλαμαράκια! (ΦΩΤΟ)

 

"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 

Τι απαντά ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου

Με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου επικοινώνησε το Star.Δείτε τι είπε: 

«Είμαστε το καλύτερο εστιατόριο στον Πλατύ Γιαλό. Δεν έρχεται εδώ ο πελάτης για να χορτάσει, αλλά για να ζήσει μια μοναδική εμπειρία. Έχουμε ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ κατ’ άτομο στην παραλία. Ο πελάτης παρήγγειλε 6 μερίδες καλαμαράκια, ήταν φρέσκα», απάντησε ο ιδιοκτήτης.