Αδελφή Ρουπακιά: "Ο αδελφός μου δεν είναι επιθετικός"

Αδελφή Ρουπακιά: "Ο αδελφός μου δεν είναι επιθετικός"
Ενημερώθηκε: 15/07/16 - 14:50

Στην κακή συγκυρία γεγονότων και συμπτώσεων απέδιδε ο Γιώργος Ρουπακιάς το τι συνέβη τη μοιραία νύχτα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η αδελφή του Χρυσούλα στο δικαστήριο.

"Εκείνος τα αποδίδει όλα στην κακή συγκυρία γεγονότων και συμπτώσεων. Ο δικηγόρος μου μετέφερε πως ο αδελφός μου τσακώθηκε με το παλικάρι και όταν κάποιοι, 4 με 5 άτομα, πήγαν να τον τραβήξουν έξω από το αυτοκίνητο. Από το φόβο του πήρε το μαχαιράκι που είχε στο ντουλαπάκι και του έκανε δυο γρατζουνιές. Όπως ήταν σκυμμένος βγαίνοντας από το αυτοκίνητο έκανε με το χέρι του έτσι (σ.σ. έδειξε την κίνηση με τα χέρια της ) και του έκανε ( σ.σ. του Φύσσα) δυο γρατζουνιές στην κοιλιά . Ήταν σκυμμένος δεν έβλεπε που χτυπάει... Έβλεπε μόνο πόδια" , κατέθεσε η μάρτυρας στο δικαστήριο.

"Ο αδελφός μου είναι η ήρεμος άνθρωπος, Δεν ήταν των εντάσεων, ήταν συζητήσιμος... Δεν είχε διάφορες με κανέναν. Ακόμη και το ψωμί και το κρέας ,το έκοβε το χέρι. Δεν ξέρω πως έγινε ", απάντησε σε ερώτηση αν ο αδελφός της ήταν εξοικειωμένος με μαχαίρια.

Συνελήφθη νεαρός με μαχαίρι που προσπάθησε να μπει στο δικαστήριο

Αμέσως μετά την διακοπή της δίκης η πολιτική αγωγή ζήτησε ενημέρωση από το δικαστήριο καθώς όπως είπε έγινε γνωστό ότι συνελήφθη ένα άτομο να επιχειρεί να εισέλθει στη δικαστική αίθουσα, έχοντας στην κατοχή του μαχαίρι 5 με 6 εκατοστών. 

"Θα θέλαμε να μάθουμε τι χαρακτηριστικά έχει αυτό το πρόσωπο, διότι έχουμε πληροφορίες σε ποιο μπλοκ ανήκει, διότι έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά" ανέφερε στο ακροατήριο ο συνήγορος πολιτικής αγωγής της οικογένειας του Παύλου Φύσσα. "Δεν γνωρίζουμε ποιος ήταν αλλά όλα σταμάτησαν εκτός αίθουσας, δεν μπορεί σας δώσει πληροφορίες παραπάνω για αυτό το δικαστήριο. Το περιστατικό έγινε εκτός ακροατηρίου" απάντησε η πρόεδρος του δικαστηρίου κ. Μαρία Λεπενιώτη προσθέτοντας "Τα μηχανήματα που υπάρχουν στις εισόδους εξυπηρετούν θέματα ασφαλείας . Όλα σταμάτησαν εκεί ..."

Το δικαστήριο διέκοψε για την ερχόμενη Δευτέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φίλος Παύλου Φύσσα: Οι αστυνομικοί ήταν σαν να είναι συνδεδεμένοι με τους χρυσαυγιτες