Αδέρφια διατηρούσαν στριπτιτζάδικο και οίκο ανοχής στον Λαγανά-Οι αστυνομικοί προσποιήθηκαν τους πελάτες

Αδέρφια διατηρούσαν στριπτιτζάδικο και οίκο ανοχής στον Λαγανά-Οι αστυνομικοί προσποιήθηκαν τους πελάτες
Ενημερώθηκε: 11/09/17 - 16:30
Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Συνελήφθησαν στον Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, δύο αδέρφια 53 και 55 ετών, για μαστροπεία και διευκόλυνση ακολασίας άλλων, εντός κέντρου διασκέδασης.

Ο 53χρονος τυγχάνει υπεύθυνος λειτουργίας και ο 55χρονος υπεύθυνος υποδοχής του καταστήματος. Συγκατηγορούμενος τους είναι και ο τρίτος αδερφός της οικογένειας, 50 ετών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ερευνών για τον εντοπισμό γυναικών θυμάτων γενετήσιας εκμετάλλευσης, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε στριπτιτζάδικο στην περιοχή του Λαγανά Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ότι εντός του χώρου εκδίδονταν επ' αμοιβή γυναίκες.

Ακόμη, από την έρευνα του χώρου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6.345 ευρώ, μπλοκ ιδιόχειρων σημειώσεων σχετικών με τον προγραμματισμό ερωτικών ραντεβού και μικροποσότητα κοκαΐνης. Περαιτέρω, συντάχθηκαν εκθέσεις Αρχής σε βάρος τριών ατόμων, ενός Έλληνα και δύο αλλοδαπών γυναικών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εκδιδόμενων προσώπων καθώς και για στέρηση άδειας εργασίας.

Αρχικά, δύο αστυνομικοί προσποιήθηκαν τους πελάτες, που ζήτησαν από τους μαστροπούς αδερφού prive χορό και σεξ. Τα αδέρφια δέχτηκαν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των «πελατών» τους έναντι 200 ευρώ και τους οδήγησαν στο prive δωμάτιο, όπου λίγο μετά μπήκαν οι γυναίκες και αποκάλυψαν την ταυτότητά τους οι αστυνομικοί.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.