Αλέξης Κούγιας: Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι το θύμα-Όσα είπε για τις πρώην συντρόφους του τραγουδιστή

 
Αλέξης Κούγιας: Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι το θύμα-Όσα είπε για τις πρώην συντρόφους του τραγουδιστή

Ενημερώθηκε: 02/07/22 - 21:52

Όπως είναι γνωστό, το απόγευμα της Παρασκευής ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη από τις αρχές μετά την καταγγελία σε βάρος του από την πρώην σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη για ξυλοδαρμό.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί ο τραγουδιστής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και μετά την απολογία αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ η δικάσιμος ορίστηκε στις 4 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Mega, η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον είχε καταγγείλει στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία και μάλιστα μετά τα τελευταία γεγονότα φέρεται να προτίθεται να καταθέσει μήνυση εις βάρος του. Όπως έκανε γνωστό στην καταγγελία της η τωρινή σύντροφος του τραγουδιστή, η ίδια έστελνε λεφτά στην πρώην σύντροφό του για να μπορεί να μεγαλώσει τα παιδιά τους.

Στο Mega μίλησε ο δικηγόρος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Άκουσα το πρωτοφανές, ότι η δεύτερη κυρία έδινε χρήματα στην πρώτη. Από που, τι εργασία κάνει και κερδίζει χρήματα; Ο Θέμης Αδαμαντίδης και για τις δύο κυρίες είναι χρυσοτόκος όρνιθα. Υπάρχει ένα είδος γυναικών που δεν είναι σαν τις γυναίκες τις περήφανες, που έχουν τη δουλειά και την αξιοπρέπειά τους και επιλέγουν έναν άντρα να είναι ο σύντροφός τους. Ορισμένες από τις γυναίκες αυτές επιλέγουν ανθρώπους με ιδιαίτερες ευαισθησίες, όπως ο κύριος Αδαμαντίδης, με πάρα πολλά χρήματα και νομίζουν ότι μπορούν με αυτό τον τρόπο να γίνουν ταμίες των συγκεκριμένων ανθρώπων».

Επιπλέον, ο δικηγόρος ανέφερε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει πέσει κατ’ επανάληψη θύμα εκμετάλλευσης, ενώ ισχυρίζεται πως η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή του έκανε μήνυση για να τον εκβιάσει. Επίσης, ο ίδιος διέψευσε ότι υπάρχει βίντεο στο οποίο καταγράφεται ο ξυλοδαρμός και τόνισε πως και οι δύο γυναίκες ψεύδονται και τις χαρακτήρισε «σκληρές γυναίκες, που δεν θα δέχονταν καμία βίαιη συμπεριφορά από τον Θέμη Αδαμαντίδη».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ