Σε επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από παραλιακό μπαρ στην Ανάβυσσο φέρεται να εμπλέκεται ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος βρισκόταν εκτός φυλακής με άδεια από τις φυλακές Δομοκού.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο Ριζάι διασκέδαζε με παρέα στο κατάστημα όταν, λόγω της προχωρημένης ώρας, σταμάτησε η μουσική.
Η παρέα φέρεται στη συνέχεια να αποχώρησε από το μπαρ και να στάθμευσε αυτοκίνητο μπροστά στην είσοδο, βάζοντας μουσική σε πολύ υψηλή ένταση.
Η κίνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση ανθρώπων του καταστήματος, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έντονος διαπληκτισμός.
Στο μικροσκόπιο ο ρόλος του Ριζάι
Οι Αρχές διερευνούν τι ακριβώς συνέβη και ποιοι από τους εμπλεκομένους έκαναν χρήση όπλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλκέτ Ριζάι φέρεται να έβγαλε όπλο, ενώ εξετάζεται εάν πυροβόλησε στον αέρα.
Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, όπλο φέρεται να έβγαλε και ένας Αφγανός άνδρας, ο οποίος πυροβόλησε προς την πλευρά του Ριζάι.
Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν δύο εργαζόμενοι του καταστήματος, ένας Έλληνας και ένας Πακιστανός.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκαν οι δύο άνδρες, καθώς και ο ακριβής ρόλος κάθε εμπλεκομένου, βρίσκονται υπό διερεύνηση.
Με άδεια από τις φυλακές Δομοκού
Ο Ριζάι είχε λάβει άδεια από τις φυλακές Δομοκού και βρισκόταν στην περιοχή της Αναβύσσου όταν σημειώθηκε το περιστατικό.
Στο σημείο εντοπίστηκαν στοιχεία που εξετάζονται από τις Αρχές, οι οποίες επιχειρούν να αποσαφηνίσουν ποιος ή ποιοι πυροβόλησαν και με ποια σειρά εκτυλίχθηκε το επεισόδιο.
Προτεινόμενοι τίτλοι
- Ανάβυσσος: Ο Αλκέτ Ριζάι φέρεται να εμπλέκεται σε επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από μπαρ
- Αλκέτ Ριζάι: Στο μικροσκόπιο η εμπλοκή του σε πυροβολισμούς στην Ανάβυσσο
- Πυροβολισμοί στην Ανάβυσσο: Δύο τραυματίες – Ερευνάται ο ρόλος του Αλκέτ Ριζάι
- Ανάβυσσος: Επεισόδιο με όπλα έξω από beach bar – Παρών ο Αλκέτ Ριζάι
- Με άδεια από τις φυλακές Δομοκού ο Ριζάι – Εμπλέκεται σε επεισόδιο με πυροβολισμούς
- Ανάβυσσος: Διαπληκτισμός έξω από μπαρ κατέληξε σε πυροβολισμούς και δύο τραυματισμούς
- Αλκέτ Ριζάι: Τι εξετάζουν οι Αρχές για το ένοπλο επεισόδιο στην Ανάβυσσο
SEO tags: Αλκέτ Ριζάι, Ανάβυσσος, πυροβολισμοί Ανάβυσσος, φυλακές Δομοκού, beach bar Ανάβυσσος, ένοπλο επεισόδιο, δύο τραυματίες, Ελληνική Αστυνομία, Λεωφόρος Αθηνών Σουνίου, άδεια κρατουμένου