Ανατροπή σοκ με την δολοφονία της 48χρονης Κινέζας στον Αγ.Παντελεήμονα

Ανατροπή σοκ με την δολοφονία της 48χρονης Κινέζας στον Αγ.Παντελεήμονα
Ενημερώθηκε: 11/12/17 - 15:07

Η ερωτική αντιζηλία ήταν η αιτία του θανάτου της άτυχης γυναίκας σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα. Η άτυχη γυναίκα, η σορός της οποίας βρέθηκε τυλιγμένη σε σακούλες απορριμμάτων, βρήκε φρικτό θάνατο από το χέρι μιας άλλης γυναίκας. Οι αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία της 48χρονης Κινέζας στις 26 Οκτωβρίου 2017 στο διαμέρισμά της σοκάρουν καθώς από την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο κρύβεται μία 27χρονη από Μπαγκλαντές. 

Στη συγκεκριμένη ανθρωποκτονία ήταν έντονο το στοιχείο της βίας, καθώς η σορός του θύματος είχε βρεθεί κάτω από κρεβάτι, το σώμα ήταν περιτυλιγμένο με σεντόνι, το κεφάλι είχε τοποθετηθεί μέσα σε νάυλον σακούλα και είχε περιτυλιχθεί με κασκόλ, τα χέρια και πόδια ήταν δεμένα και ο λαιμός ήταν περιδεδεμένος με φουλάρι.

ΣΟΚ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη γενικότερη ανάλυση της «σκηνής» του εγκλήματος, σε συνδυασμό με τα επιμέρους αξιολογικά στοιχεία, που συνέθεταν τη μορφολογία της συγκεκριμένης υπόθεσης, οι Αρχές προσανατολίστηκαν στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο του θύματος, προκειμένου να προσδιορίσουμε τον «κύκλο» των υπόπτων και να σχηματοποιήσουμε το περίγραμμα της υπόθεσης.

Εξετάσθηκε το σύνολο σχεδόν των προσώπων, που εντάσσονταν στον κύκλο των προσωπικών επαφών και γνωριμιών του θύματος και μέσα από τη διαδικασία αυτή προδιαγράφηκε η ύπαρξη προσωπικών διαφορών του θύματος, με 27χρονη υπήκοο Μπαγκλαντές, στο πρόσωπο της οποίας εστιάσαμε το ερευνητικό μας ενδιαφέρον.

ΦΡΙΚΗ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ: ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΠΙΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ

Η συγκεκριμένη αλλοδαπή εξετάστηκε επανειλημμένα από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και υπό την πίεση των αντιφάσεων στις οποίες περιέπεσε, σε σχέση με το υπόλοιπο προανακριτικό υλικό, ομολόγησε τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας, περιγράφοντας με λεπτομέρειες την αλληλουχία των πράξεών της. Όπως προέκυψε, τρεις ημέρες πριν βρεθεί η σορός της δολοφονηθείσας, μετέβησαν μαζί στο σπίτι του θύματος, προκειμένου να συζητήσουν για τις μεταξύ τους διαφορές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η δράστιδα προχώρησε στην εγκληματική της ενέργεια, χρησιμοποιώντας αρχικά ηλεκτρικό σίδερο, με το οποίο τη χτύπησε στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια της απέφραξε τις αεροφόρους οδούς με τα χέρια της. Τμήμα δακτυλικού αποτυπώματος της δράστιδος, βρέθηκε μεταξύ άλλων σημείων, στην εξωτερική επιφάνεια της σακούλας με την οποία ήταν καλυμμένο το κεφάλι του θύματος.
Η υπόθεση ολοκληρώθηκε με τη σύλληψη της δράστιδας με ένταλμα που εξέδωσε ο Ανακριτής, με βάση τη δικογραφία του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.