Απαγωγή επιχειρηματία: Το μοντέλο-playmate σύντροφος του Ν.Μ και η βόμβα το 2012

 
Συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή πασίγνωστου επιχειρηματία στον Πειραιά, αφού βγαίνουν και νέα στοιχεία (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 27/12/18 - 21:47

Συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή πασίγνωστου επιχειρηματία στον Πειραιά, αφού βγαίνουν και νέα στοιχεία.

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει υπάρξει κανένα τηλεφώνημα από τους απαγωγείς στην οικογένειά του Ν.Μ για να ζητήσουν λύτρα, κάτι που θέτει σε ανησυχία την Αστυνομία, ενώ η σύντροφός του, πρώην μοντέλο, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

H σύντροφος του επιχειρηματία,που το 2003, σε ηλικία 16 ετών συμμετείχε στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, ενώ το 2009 στα Playmate, βρισκόταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή, μαζί με την οικιακή βοηθό, όπως αποκάλυψε το «OPEN» στην εκπομπή Top Story.

"

Η βόμβα-προειδοποίηση και η υπόθεση με τα τσιγάρα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open Tv, ο επιχειρηματίας είχε απασχολήσει τις Αρχές το 2000 για υπόθεση τσιγάρων,ενώ το 2012 είχε τοποθετηθεί βόμβα στο κατάστημα συγγενή του, που είχε αποδειχθεί, όμως, ότι στόχος ήταν ο επιχειρηματίας

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι πινακίδες που είχε το αυτοκίνητο με το οποίο οι δράστες άρπαξαν τον επιχειρηματία είναι ιταλικές. Ακόμη, οι αυτόπτες μάρτυρες, στις περιγραφές τους, λένε ότι οι δράστες ήταν σωματώδεις.

Το χρονικό της απαγωγής

Περαστικοί είδαν μπροστά στα μάτια τους στις 08:30 το πρωί της Πέμπτης (27/12) τους απαγωγείς με κινηματογραφικό τρόπο να απαγάγουν τον επιχειρηματία, την ώρα που βγήκε από το σπίτι του βάζοντάς τον μέσα σε ένα αυτοκίνητο και από εκείνη τη στιγμή αγνοούνται τα ίχνη του.

Ο επιχειρηματίας είχε προορισμό την Ακτή Θεμιστοκλέους.

"