Απίστευτα σκηνικά σε σχολείο του Αλίμου: Χαστούκιζαν συμμαθητή τους με εντολή δασκάλας!

 
Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους το bullying που υπέστη μικρός μαθητής από την δασκάλα του!

Ενημερώθηκε: 08/11/17 - 17:25

Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη στο 6ο Δημοτικό σχολείο Αλίμου και προκαλεί ανατριχίλα σε γονείς και κοινωνία.

Το καψόνι που επέλεξε μια δασκάλα μουσικής για τον εννιάχρονο μαθητή της, το οποίο αγγίζει τα όρια του bullying, έχει προκαλέσει ήδη αντιδράσεις στον Σύλλογο γονέων του σχολείου που ήδη μαζεύουν υπογραφές για το υπουργείο Παιδείας και ζητούν επιτακτικά την άμεση απομάκρυνση της δασκάλας-φαντάρου! Μέχρι στιγμής, να σημειωθεί ότι οι υπογραφές ξεπερνούν τις 121, καθώς η καταδίκη των γονέων που άφηναν στην εν λόγω δασκάλα τα παιδιά τους, είναι καθολική.

μαθητής

Και ο λόγος που ο υπέστη αυτό το bullying; Τόλμησε κατά την διάρκεια του μαθήματος της μουσικής να προσποιηθεί ότι οδηγεί ένα αυτοκίνητο... Τότε η δασκάλα εκνευρίστηκε, αλλά δεν ακολούθησε μια προβλεπόμενη μέθοδο τιμωρίας για το παιδί.Απεναντίας μέσα από το μυαλό της σκαρφίστηκε κάτι που πραγματικά είναι κάτι περισσότερο από εκδικητικό: Ζήτησε από τους συμμαθητές του να διακόψουν το μάθημα τους και να αρχίσουν να χτυπούν τον συμμαθητή τους.Ουσιαστικά δηλαδή παρέσυρε στο ρόλο του τιμωρού τα συνομήλικα παιδιά!

«Σηκωθείτε να του δώσετε μερικές φάπες για να σταματήσει» 

Όπως ήταν φυσικό, αρκετά παιδιά «πάγωσαν» και έμειναν ακίνητα στις θέσεις τους, όμως τα περισσότερα υπάκουσαν στην εντολή της δασκάλας και άρχισαν να τον χτυπάνε στο κεφάλι κι όπου αλλού τον έβρισκαν!

Μάταια το παιδί προσπάθησε να βγει από την πόρτα για να γλιτώσει, όμως δεν τα κατάφερε καθώς τα άλλα παιδιά τον στρίμωξαν σε μια γωνία και συνέχισαν να τον βαρούν στο κεφάλι.

«Μπράβο παιδάκια τώρα καθίστε κάτω» είπε η δασκάλα, δίνοντας τέλος στο μαρτύριο του παιδιού!

« Μαμά σώθηκα όταν χτύπησε το κουδούνι» είπε ο άτυχος 9χρονος μαθητής στην μητέρα του, η οποία αναζήτησε ευθύνες από τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες την προέτρεψε να πάει να βρει την δασκάλα και να λύσουν μεταξύ τους το θέμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η δασκάλα είπε εκ των υστέρων στον διευθυντή του σχολείου ότι το περιστατικό συνέβη « πάνω στον θυμό της» επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα όσα φριχτά είχαν συμβεί μέσα στην τάξη της.

Οι γονείς του μαθητή έχουν καταθέσει μήνυση κατά της δασκάλας καθώς και έγγραφη αναφορά στην διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.