Αυτός είναι ο Ελληνοαυστραλός τουρίστας που τον έδειραν επειδή έκανε το...λάθος να ψωνίσει Κυριακή (ΦΩΤΟ)

Ποιος είναι ο Ελληνοαυστραλός που ξυλοφόρτωσαν μπροστά στην οικογένειά του-Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 17/07/17 - 22:16

Το απίστευτο γεγονός του ξυλοδαρμού Ελληνοαυστραλού τουρίστα που έφαγε ξύλο στο κέντρο της Αθήνας επειδή... ψώνιζε Κυριακή έχει κάνει το γύρο του κόσμου.

Ο Ελληνοαυστραλός με αίματα στο πρόσωπο και στο σώμα ζήτησε χθες τη βοήθεια της αστυνομίας, μέρα-μεσημέρι στην Ερμού, καταγγέλλοντας πως του επιτέθηκε ομάδα κουκουλοφόρων επειδή μπήκε σε κατάστημα και ψώνισε.

Οι φίλοι του στα social media του έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης για όσα... απίστευτα έζησε στην ελληνική πρωτεύουσα επειδή... τόλμησε να ψωνίζει την Κυριακή, ημέρα που ήταν τα καταστήματα ανοιχτά προς το κοινό. 

Δείτε εικόνες και τα μηνύματα στον λογαριασμό του στα social media:

Πώς έγινε το τραγικό συμβάν

Ο Ελληνοαυστραλός με αίματα στο πρόσωπο και στο σώμα ζητά τη βοήθεια της αστυνομίας, μέρα-μεσημέρι στην Ερμού, καταγγέλλοντας πως του επιτέθηκε ομάδα κουκουλοφόρων επειδή μπήκε σε κατάστημα και ψώνισε.

«Περπατούσα με την οικογένειά μου, πέρασαν κοντά μου και χτύπησαν με γροθιές, χωρίς λόγο. Δεν τους είπα τίποτα, δεν τους ήξερα» 

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη μετά το τέλος της πορείας συνδικαλιστών και εργαζομένων κατά της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων, μπροστά στα μάτια της συζύγου, της μικρής του κόρης και της πεθεράς του.

«Απλώς περπατούσαμε και οι τέσσερις σαν να μην συμβαίνει τίποτα, όταν ξαφνικά γύρισαν και χτύπησαν τον σύζυγό μου. Παντού αίμα, η κόρη μου έκλαιγε, λιποθύμησε, προσπάθησα να τον τραβήξω μακριά, αλλά δεν τους ενδιέφερε, έσπρωξαν τη μητέρα μου, εμένα, το παιδί. Σοβαρά τώρα; Τι ζώα είναι αυτά; Δεν μπορεί να συνέβη αυτό... Δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά», δηλώνει η σύζυγος του θύματος.

«Είμαστε τουρίστες, επιστρέφουμε αύριο στην Αυστραλία. Ηρθαμε εδώ, ξοδέψαμε τα χρήματά μας για την οικονομία σας. Και να μας χτυπήσουν; Δεν θα έρθω ποτέ ξανά, αυτό είναι σίγουρο», τονίζει.

Δείτε το βίντεο με την μαρτυρία του Ελληνοαυστραλού τουρίστα:

Σχετικά Θέματα:

Διεθνώς ρεζίλι: Ξυλοφόρτωσαν τουρίστα μπροστά στην οικογένειά του επειδή ψώνιζε Κυριακή (ΦΩΤΟ)