Αυτός είναι ο παιδόφιλος ηλικιωμένος που ασελγούσε σε βάρος του 12χρονου στην Καλαμάτα (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο παιδόφιλος ηλικιωμένος που ασελγούσε σε βάρος του 12χρονου στην Καλαμάτα (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 28/06/17 - 18:47
Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καλαμάτας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 83χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας για αποπλάνηση ανηλίκου κατ' εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον:

Κούτρο Γεώργιο του Χαραλάμπους και της Παναγιώτας, που γεννήθηκε το 1934 στους Δολούς Μεσσηνίας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 και 27210-44641 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το χρονικό της υπόθεσης

 

Ο 83χρονος συνελήφθη σε παιδική χαρά στην Καλαμάτα απογευματινές ώρες του περασμένου Σαββάτου και την στιγμή που ετοιμαζόταν να ασελγήσει σε βάρος ενός 12αγοριού από την γειτονιά του.
Η καταγγελία έγινε στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης στην Καλαμάτα από περίοικο που τους είδε και σύντομα άντρες της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πήγαν στο σημείο και οδήγησαν τον ηλικιωμένο και τον 12χρονο στο Τμήμα για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί.

Κατά την ανάκριση, τόσο ο 12χρονος όσο και ο 83χρονος δράστης παραδέχτηκαν πως ο ηλικιωμένος έχει εδώ και καιρό προσεγγίσει το αγοράκι στη γειτονιά και με το πρόσχημα μικρής χρηματικής αμοιβής τον έπεισε να τον ακολουθεί και να ασελγεί σε βάρος του...

Η πρώτη τους σεξουαλική επαφή έγινε στο σπίτι του ηλικιωμένου και οι υπόλοιπες στο παρκάκι της παιδικής χαράς όπου πήγαινε να παίξει ο 12χρονος...
Η Ασφάλεια ερευνά μεταξύ άλλων την πιθανότητα ο ηλικιωμένος να το έχει πράξει ξανά αυτό και να υπάρχουν και άλλα τυχόν θύματά του.

Σχετικά Θέματα:

Ηλικιωμένος ασελγούσε κατά συρροή σε βάρος 12χρονου αγοριού στην Καλαμάτα