Ηλικιωμένος ασελγούσε κατά συρροή σε βάρος 12χρονου αγοριού στην Καλαμάτα

Ηλικιωμένος ασελγούσε κατά συρροή σε βάρος 12χρονου αγοριού στην Καλαμάτα
Ενημερώθηκε: 27/06/17 - 16:28
Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Συνελήφθη ένας 83χρονος σε παιδική χαρά στην Καλαμάτα απογευματινές ώρες του περασμένου Σαββάτου και την στιγμή που ετοιμαζόταν να ασελγήσει σε βάρος ενός 12αγοριού από την γειτονιά του.

Η καταγγελία έγινε στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης στην Καλαμάτα από περίοικο που τους είδε και σύντομα άντρες της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πήγαν στο σημείο και οδήγησαν τον ηλικιωμένο και τον 12χρονο στο Τμήμα για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί.

Κατά την ανάκριση, τόσο ο 12χρονος όσο και ο 83χρονος δράστης παραδέχτηκαν πως ο ηλικιωμένος έχει εδώ και καιρό προσεγγίσει το αγοράκι στη γειτονιά και με το πρόσχημα μικρής χρηματικής αμοιβής τον έπεισε να τον ακολουθεί και να ασελγεί σε βάρος του...

Η πρώτη τους σεξουαλική επαφή έγινε στο σπίτι του ηλικιωμένου και οι υπόλοιπες στο παρκάκι της παιδικής χαράς όπου πήγαινε να παίξει ο 12χρονος... Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Καλαμάτας και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στον Ανακριτή.