Βασίλης Λεβέντης: Πήρε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό έπειτα από 75 μέρες

Βασίλης Λεβέντης: Πήρε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό έπειτα από 75 μέρες
Ενημερώθηκε: 09/12/21 - 11:30

Εξιτήριο πήρε σήμερα ο Βασίλης Λεβέντης από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», στο οποίο νοσηλεύτηκε για 75 ημέρες λόγω Covid. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η κατάσταση της υγείας του είναι ικανοποιητική. 

Η ανακοίνωση του νοσκομείου αναφέρει:

«Σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:30, ο κος Βασίλης Λεβέντης Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μετά από νοσηλεία 75 ημερών, έλαβε εξιτήριο από το Γ.Ν.Α« Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ».

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εισήχθη στο νοσοκομείο στις 25 Σεπτεμβρίου και διασωληνώθηκε. Αποσωληνώθηκε δυο μέρες μετά, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε νέα επιδείνωση και διασωληνώθηκε ξανά. Στις 15 Νοεμβρίου βρήκε από την εντατική και συνέχισε να νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο. 

«Να εμβολιαστεί ο κόσμος για να μην πεθάνει» 

Στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά το εξιτήριο του κ. Λεβέντη, ο γιος του, Μάριος Γεωργιάδης είπε: «Να ευχαριστήσω το νοσηλευτικό προσωπικό, όσους στάθηκαν δίπλα στον πατέρα μου. Χωρίς αυτούς, δεν θα ήταν στη ζωή. Αν δεν ήταν αυτοί οι άνθρωποι κοντά του, δεν θα ήμουν εδώ να τον πάρω και να τον πάω στο σπιτι. Προτρέπω τον κόσμο να εμβολιαστεί, όχι για να μην νοσήσει, αλλά για να μην πεθάνει. Περιμένω να ανοίξει η πλατφόρμα να εμβολιάσω τον γιό μου που είναι 10 ετών».

Και συνέχισε: «Ο πατέρας μου είναι ανυπόμονος να πάει στο σπίτι, είναι καλά, έχει μεγάλη μυοσκελετική αδυναμία. Έχει καταπονηθεί πολύ ο οργανισμός του. Νοητικά είναι πολύ καλά. Το βιώσαμε πολύ δύσκολα όλο αυτό, χωρίς να ξέρουμε αν θα τα καταφέρει. Βλέπουμε μισογεμάτο το ποτήρι, γιατί έχουμε μπροστά μας έναν γολγοθά. Δεν ήταν στο κίνημα των αντιεμβολιαστών. Δεν είχε εμβολιαστεί γιατί δεν πρόλαβε και είχε φοβίες για τα υποκείμενα νοσήματα που είχε. Αν είχε εμβολιαστεί, δεν θα είχαμε περάσει αυτή την περιπέτεια. Εμφανίστηκε στεφανιαία νόσος στη διάρκεια της νοσηλείας του. Έμεινε 15 μέρες διασωληνωμένος και τις υπόλοιπες μέρες με τραχειοστομία».

Για την κατάσταση του Βασίλη Λεβέντη, μίλησε και ο διοικητής του «Ευαγγελισμού», Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έχει καλή επαφή με το περιβάλλον, παρά τη δυσκολία που πέρασε και ζήτησε από τον κόσμο να σπεύσει και να εμβολιαστεί.