Βικτώρια Καρύδα: «Τόσο καιρό δεν μίλησα σε κανέναν και μόνο άκουγα»

Η Βικτώρια Καρύδα έσπασε την σιωπή της για πρώτη φορά μετά την δολοφονία του άνδρα της, Γιάννη Μακρή
Ενημερώθηκε: 15/01/19 - 19:26

Η Βικτώρια Καρύδα, η παίκτρια του My Style Rocks, σπάει τη σιωπή της για πρώτη φορά μετά την δολοφονία του άνδρα της Γιάννη Μακρή.

Μέσα από την εκπομπή «Μαζί σου», η Βικτώρια Καρύδα λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή της, μέσω επιστολής που έστειλε στην Τατιάνα Στεφανίδου.Σε αυτή αποκαλύπτει τα όσα ένιωσε και νιώθει τόσο καιρό. 

«Τόσο καιρό δεν μίλησα σε κανέναν και μόνο άκουγα… Άκουσα τα απίστευτα για τον άνθρωπό μου, τον άντρα μου, τον πατέρα των παιδιών μου και πάλι σώπασα…

Τώρα όμως θέλω να σας πω ότι ήταν για μένα και θα είναι για πάντα ο πιο καλοσυνάτος, ο πιο γλυκός άνθρωπος όλου του κόσμου. Δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Ίσα ίσα, ήταν πάντα εκεί για όποιον τον χρειάστηκε. Θέλω να σας πω πόσο δύσκολο είναι να χάνεις τον άνθρωπο της ζωής σου, το άλλο σου μισό, τον καλύτερο άντρα που είχα γνωρίσει στην ζωή μου… Τον αγαπώ τόσο πολύ!

Είναι ο άντρας μου, ο καλύτερός μου φίλος, τα πάντα μου… Ήταν τόσο καλός άνθρωπος με όλους, με ανοιχτή καρδιά, έξυπνος, αξιοπρεπής, έκανε πολλά καλά πράγματα στην ζωή του… Γι’ αυτό θα τον θυμούνται για πάντα, γιατί σαν τον Γιάννη είναι πολύ λίγοι. Είναι ο άγγελός μου, τον νιώθω δίπλα μου κάθε λεπτό και τον αγαπώ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τον αγαπούσα πολύ»!