Βόλος: Ξυλοδαρμός δημοτικού συμβούλου από «μασκοφόρο» σύμβουλο της παράταξης Μπέου

 
kostas-gargalas-xylodarmos

Πηγή Φωτογραφίας: gegonota.news

Ενημερώθηκε: 05/04/24 - 16:51

Τον ξυλοδαρμό δημοτικού συμβούλου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» από άλλον, εκλεγμένο με την παράταξη του δημάρχου Αχ. Μπέου, δημοτικό σύμβουλο, καταγγέλλει το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο μασκοφόρος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μπέου πήγε το πρωί στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου (ΔΕΥΑΜΒ) και χτύπησε τον Κώστα Γαργάλα εν ψυχρώ στο πρόσωπο.

Δημοτικοί σύμβουλοι κυνήγησαν τον μασκοφόρο στις σκάλες και του έβγαλαν τη μάσκα. Με έκπληξη είδαν ότι ήταν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΣΥΔΙΣΑ) Βασίλης Ζαχείλας, δημοτικός σύμβουλος του Μπέου.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση σημειώνει:

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την βρώμικη, τραμπούκικη επίθεση μασκοφόρου, εκλεγμένου με τη Δημοτική Αρχή Μπέου, σε βάρος του δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστα Γαργάλα. Είναι δεδομένο ότι αυτή η επίθεση σχετίζεται με τη δράση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Βόλο, και με την προσωπική συμβολή του Κώστα Γαργάλα, για την αποκάλυψη των αντιλαϊκών σχεδιασμών της πλειοψηφίας Μπέου, σε διαπλοκή με οικονομικά συμφέροντα, για τα “επενδυτικά τους σχέδια” στο Λιμάνι της πόλης και τον σταθμό αποθήκευσης – επαναεριοποίησης LNG, τις επικίνδυνες συνέπειές τους στην υγεία του λαού του Βόλου και στο περιβάλλον».

«Οι τραμπουκισμοί και οι μαφιόζικες επιθέσεις δεν τρομοκρατούν το ΚΚΕ, τα μέλη και τους φίλους του, αντίθετα επιβεβαιώνουν την ορθότητα της δράσης και των αποκαλύψεών του», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ