Χαμός στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας: Έξοδος εκδρομέων και Iron Maiden

Χαμός στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας: Μποτιλιάρισμα λόγω εξόδου εκδρομέων και Iron Maiden-Δείτε live την κίνηση στην Αθηνών- Λαμίας
Ενημερώθηκε: 20/07/18 - 21:34

Η συναυλία των Iron Maiden στην Μαλακάσα, αλλά και η έξοδος των εκδρομέων για τις διακοπές τους ή το τριήμερό τους, έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Προβλήματα υπάρχουν ακόμα και στην Αττική οδό, ενώ η κατάσταση εξομαλύνεται μετά την Μαλακάσα, ωστόσο μέχρι εκεί, η κατάσταση είναι ανυπόφορη μέχρι και τώρα, αφού επικρατεί μποτιλιάρισμα από τη Νέα Φιλαδέλφεια και μετά.

Υπενθυμίζεται ότι οι οπαδοί των Iron Maiden, όταν κάποια στιγμή φτάνουν κοντά στη Μαλακάσα, αφήνουν σχεδόν πάνω στην Εθνική Οδό το όχημά τους και περπατούν 5-6 χιλιόμετρα με τα πόδια.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ   

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ, σύμφωνα με την αστυνομία, στη Μαλακάσα, από τις 9 το πρωί της Παρασκευής (20.07.2018) έως τις 04:00 του Σαββάτου (21/7), στην παράπλευρη βοηθητική οδό της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της μεταξύ του Α/Κ Μαλακάσας και της Ε.Ο. Μαλακάσας – Μαρκόπουλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

 

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, στο συγκεκριμένο διάστημα, η κυκλοφορία των οχημάτων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο θα πραγματοποιείται με εκτροπές μέσω της Ε.Ο. Μαλακάσας – Μαρκόπουλου, ως παρακαμπτήριας οδού που συνδέει το προαναφερόμενο οδικό τμήμα και διέρχεται μέσω της κοινότητας Μαλακάσας