Δολοφονία στη Βάρδα: Τον σκότωσε και μετά πήγε να μαζέψει φράουλες

 
δδδ

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 17/05/25 - 21:36

Με μία μαχαιριά στην καρδιά ένας 23χρονος Αιγύπτιος εργάτης γης, σκότωσε εν ψυχρώ 24χρονo ομοεθνή του, την ώρα που μάζευαν φράουλες στην περιοχή Ψάρι Βάρδας στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr το περιστατικό συνέβη περίπου στη μία το μεσημέρι ενώ λίγο αργότερα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία για το φονικό.

Το ασθενοφόρο που παρέλαβε τον αιμόφυρτο Αιγύπτιο, τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας κάτω Αχαΐας καθώς αυτό της Βάρδας δεν λειτουργούσε.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως δεν φάνηκε να έχει προηγηθεί κάτι ανάμεσα στους δύο αλλοδαπούς εργάτες γης.

Ενώ μάζευαν φράουλες, ο 23χρονος με τη χρήση ενός μικρού σχετικά μαχαιριού, έπληξε στην καρδιά τον 24χρονο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια άλλων εργατών.

Ο δράστης ο οποίος έχει συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές, μετά τη δολοφονία συνέχισε να μαζεύει φράουλες στο χωράφι σα να μην τρέχει τίποτα, αναφέρει το ίδιο ειδησεογραφικό μέσο.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα δίωξης και εξιχνίασης εγκλημάτων Ήλιδας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ