Δώρα Ζέμπερη: «Μίλησε» το κινητό και φέρνει τις αρχές κοντά στο δολοφόνο της Δώρας

Δώρα Ζέμπερη: «Μίλησε» το κινητό και φέρνει τις αρχές κοντά στο δολοφόνο της Δώρας
Ενημερώθηκε: 01/11/17 - 08:37

Δώρα Ζέμπερη: Ενα νέο στοιχείο έχουν στοιχείο έχουν στα χέρια τους οι αναλυτές των Ανθρωποκτονιών που στρέφει τις έρευνες για το δολοφόνο της άτυχης Δώρας στην εκδοχή της ληστείας. Το εξαφανισμένο κινητό τηλέφωνο της Δώρας «μίλησε»...

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ», το κινητό τηλέφωνο του θύματος εξέπεμπε σήμα από την οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια και μάλιστα για αρκετές ώρες μετά το έγκλημα. Στη συνέχεια το σήμα έπαψε να εκπέμπεται ίσως γιατί το τηλέφωνο καταστράφηκε από τους δράστες.

Το γεγονός ότι το τελευταίο στίγμα του κινητού της 32χρονης Δώρας ήταν η οδός Μενάνδρου -δρόμος που αποτελεί κατά καιρούς κέντρο κλεμμένων αντικειμένων και ιδιαίτερα κινητών- προσανατολίζει τις έρευνες προς το ενδεχόμενο της ληστείας. Ενισχύεται δηλαδή το σενάριο ο δράστης να δολοφόνησε τη Δώρα Ζέμπερη στο νεκροταφείο και στη συνέχεια να προσπάθησε να πουλήσει το κινητό της τηλέφωνο για λίγα ευρώ στην Ομόνοια. 

Πλέον η αστυνομία προσπαθεί να βρει τον δολοφόνο ανάμεσα σε άτομα που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για αρπαγές τσαντών, κλοπές πεζών, σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών και βίαιες ληστείες δρόμου. 

Το μόνο, πάντως, στοιχείο που δεν ταιριάζει στους αστυνομικούς είναι το μίσος που έδειξε ο δράστης απέναντι στην 32χρονη, την οποία μαχαίρωσε 14 μαχαιριές. Το «γιατί» δηλαδή έδειξε τόση μανία απέναντι σε έναν ανθρώπου που ήθελε να του αρπάξει την τσάντα. Μία από τις εκδοχές θα μπορούσε να είναι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι επρόκειτο για έναν συνδυασμό σεξουαλικής επίθεσης και ληστείας.