Δράμα: 79χρονος σκότωσε τον επίδοξο διαρρήκτη - Είχε ξανασκοτώσει

Δράμα: 79χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον επίδοξο διαρρήκτη!
Ενημερώθηκε: 29/10/17 - 16:13

Δράμα: Τραγική κατάληξη είχε μια απόπειρα διάρρηξης στη Δράμα, όταν ο 79χρονος κοσμηματοπώλης πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε τον 29χρονο επίδοξο διαρρήκτη.

Ο νεαρός άνδρας προσπαθούσε να διαρρήξει κατάστημα αργυροχρυσοχοΐας στη Δράμα, όταν έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτητη, ο οποίος τον πυροβόλησε με την καραμπίνα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του seleo.gr το περιστατικό έγινε στον Άγιο Αθανάσιο της Δράμας στις 4.30 τα ξημερώματα, όταν 29χρονος προσπάθησε να κλέψει την επιχείρηση του 79χρονου.  Όπως αναφέρεται ο 79χρονος, μόλις αντιλήφθηκε ότι κάποιος προσπαθούσε να μπει στο μαγαζί του πήρε την καραμπίνα του, στόχευσε τον ληστή, τον πυροβόλησε και αυτό στάθηκε μοιραίο.

Ο 79χρονος συνελήφθη και κρατείται. Οι έρευνες για το περιστατικό βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο 79χρονος έχει ξαναβρεθεί στην ίδια θέση, αφού φέρεται να έχει πυροβολήσει επίδοξο διαρρήκτη στο παρελθόν.

Ωστόσο όπως αποκαλύπτει το seleo, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ηλικιωμένος αποφάσιζε να πάρει τον νόμο στα χέρια του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό είχε επαναληφθεί με πανομοιότυπο τρόπο το 1996. Τότε ο ηλικιωμένος είχε και πάλι σκοτώσει, πυροβολώντας από το μπαλκόνι έναν ακόμα διαρρήκτη!

Είχε συλληφθεί και τότε αλλά τελικά είχε αθωωθεί στο δικαστήριo.