Δράμα: Σε κατ' οίκον περιορισμό ο ηλικιωμένος που σκότωσε επίδοξο ληστή

Δράμα: Σε κατ' οίκον περιορισμό ο ηλικιωμένος που σκότωσε επίδοξο ληστή
Ενημερώθηκε: 02/11/17 - 15:47

Δράμα: Σε κατ' οίκον περιορισμό τέθηkκε ο ηλικιωμένος που σκότωσε επίδοξο ληστή πριν από λίγες μέρες. Ο 79χρονος από τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, οδηγήθηκε στον ανακριτή σήμερα το πρωί, για να απολογηθεί επειδή πυροβόλησε και σκότωσε έναν 30χρονο Ρομά, διαρρήκτη που εισέβαλε στο αργυροχρυσοχοείο του τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Σύμφωνα με το dramini.gr, υπάρχει διαφωνία μεταξύ εισαγγελέα και ανακριτή, όπου ο εισαγγελέας πρότεινε περιοριστικούς όρους, ενώ ο ανακριτής πρότεινε την προσωρινή του κράτηση, γι αυτό τον λόγο και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, την απόφαση θα την πάρει,το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Στο διάστημα των πέντε ημερών που μεσολαβεί, ο κατηγορούμενος θα βρίσκεται υπό περιορισμό στο σπίτι του στον Άγιο Αθανάσιο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κατηγορούμενος έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ, υποστήριξε ότι είδε τον δράστη να τον απειλεί με όπλο και γι’ αυτό τον πυροβόλησε, όντας σε άμυνα. Τόνισε ότι πριν πυροβολήσει είχε καλέσει την αστυνομία, η οποία όμως άργησε να φτάσει, επειδή εκείνη την ώρα γινόταν αλλαγή βάρδιας.

«Πρώτα να καλείτε την αστυνομία σε τέτοιες περιπτώσεις», δήλωσε ο κατηγορούμενος, επίσης είπε ότι, δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω, ήθελα να προστατεύσω την οικογένεια μου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δράμα: 79χρονος σκότωσε τον επίδοξο διαρρήκτη - Είχε ξανασκοτώσει