Εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητο επιχειρηματία στην Κηφισιά

 
Επαγγελματική εμπρηστική επίθεση με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε αυτοκίνητο επιχειρηματία

Ενημερώθηκε: 17/01/18 - 20:04

Εμπρηστική επίθεση με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/1) σε αυτοκίνητο επιχειρηματία.

Πρόκειται για το αυτοκίνητο της κόρης του επιχειρηματία Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, προέδρου της εταιρείας κατασκευών ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε, Μελπομένης, το οποίο και ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία της , στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στην Κηφισιά.Οι δράστες που φορούσαν κουκούλες καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού.

Εμπρησμός 5 αυτοκινήτων σε υπαίθριο παρκινγκ στον Λόφο του Στρέφη

Λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα,οι τρεις κουκουλοφόροι, προσέγγισαν το αυτοκίνητο και τοποθέτησαν μηχανισμό κάτω από το αυτοκίνητο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς από την έκρηξη και την πυρκαγιά που ακολούθησε.Οι ειδικοί κάνουν λόγο για επαγγελματικής εκτέλεσης χτύπημα και εκτιμούν ότι κάποιος ήθελε με αυτόν τον τρόπο να στείλει ένα μήνυμα.

"

Έκαψαν το αυτοκίνητο του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Μάκη Σεντελίδη

Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας, Αφροδίτη Μακρή,η κ. Εμφιετζόγλου είναι νομική εκπρόσωπος της εταιρείας και δεν είχε δεχτεί ποτέ απειλές. Η οικογένεια, σύμφωνα με τη δικηγόρο, αποδίδει την επίθεση στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας.