Εντοπίστηκε ένδειξη μηχανικής βλάβης στο σύστημα λαδιών στο τζιπ του Μαυρίκου

Εντοπίστηκε ένδειξη μηχανικής βλάβης στο σύστημα λαδιών στο τζιπ του Μαυρίκου
Ενημερώθηκε: 14/06/16 - 18:52
Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των πραγματογνωμόνων της οικογένειας και της ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθούν οι λόγοι που οδήγησαν στον φρικτό θάνατο τον εκδότη της «Ακρόπολης», Παναγιώτη Μαυρίκο.

Για άλλη μία φορά, οι πραγματογνώμονες βρέθηκαν τόσο στην Αττική Οδό όπου πραγματοποίησαν άλλη μία αυτοψία, όσο και στη συνέχεια στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου μαζί με χημικούς και μηχανολόγους, δεν κατάφεραν μέχρι στιγμής να εντοπίσουν ίχνη δολιοφθοράς.

Αντιθέτως όμως, εντόπισαν σύμφωνα με πληροφορίες, ίχνη μηχανικής βλάβης στο σύστημα λαδιών του θηριώδους και πολυτελούς τζιπ, το οποίο ίσως να εξηγήσει τους λόγους της ανάφλεξης, αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς και θα ακολουθήσουν μέρες ακόμα ενδελεχούς έρευνας, μέχρι να είναι σε θέση οι πραγματογνώμονες να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα, που θα είναι σε θέση να αποτυπώσουν και εγγράφως σε ένα επίσημο πόρισμα.

Υπενθυμίζεται, ότι οι δύο πραγματογνώμονες της οικογένειας στην προηγούμενη αυτοψία στην Αττική Οδό, εντόπισαν και κάποια μεταλλικά καπάκια στο οδόστρωμα τα οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν απλά καπάκια από παλιά «μάτια» φούρνου κουζίνας, τα οποία τυχαία βρέθηκαν εκεί και δεν θα μπορούσαν να αποτελούν μέρος κάποιου εμπρηστικού ή εκρηκτικού μηχανισμού...

Κατά τα λοιπά, εντοπίστηκαν αρκετά εξαρτήματα του αυτοκινήτου ως αποτέλεσμα των πολλαπλών προσκρούσεων στο τσιμεντένιο διαχωριστικό και τέλος εξαιτίας της ανάφλεξης του αυτοκινήτου.
Σημειώνεται, ότι η πραγματογνωμοσύνη έχει πολύ δρόμο μπροστά της και ότι αυτά που προαναφέρθηκαν είναι οι μέχρι τώρα ενδείξεις.

Σχετικά Θέματα:

Πραγματογνώμονες της οικογένειας Μαυρίκου στο σημείο που κάηκε το τζιπ (ΦΩΤΟ+BINTEO)

 Οι πραγματογνώμονες κρατούν το «κλειδί» της εξιχνίασης στην υπόθεση Μαυρίκου

 Το σύστημα παροχής καυσίμου κρύβει τις απαντήσεις για τον θάνατο Μαυρίκου

 Βγήκε το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA-Είναι ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος-Μήνυση για ανθρωποκτονία από την οικογένεια κατέθεσε ο δικηγόρος Α. Κούγιας

 Στα αίτια της ανάφλεξης στο Ι.Χ. του Π. Μαυρίκου επικεντρώνονται οι Αρχές

 Ψάχνουν τις απαντήσεις για τα αίτια του δυστυχήματος με θύμα τον Π. Μαυρίκο (βίντεο-φωτο)

 Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα του DNA για την σορό του Μαυρίκου

 Αναγνωρίστηκε-Ο Π. Μαυρίκος είναι ο οδηγός που απανθρακώθηκε στην Αττική Οδό! (PHOTOS)

Ποιός ήταν ο Παναγιώτης Μαυρίκος

Κατά πάσα πιθανότητα το θύμα στην Αττική Οδό ήταν ο ίδιος ο εκδότης της «Ακρόπολης»

Στη σύζυγο του εκδότη της «Ακρόπολης» Π. Μαυρίκου ανήκει το αυτοκίνητο που κάηκε στην Αττική Οδό

Οδηγός κάηκε ζωντανός σε τροχαίο στην Αττική Οδό