Επεισόδια στο Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

 
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ενημερώθηκε: 01/10/21 - 20:32

Μικρής έντασης επεισόδια σημειώθηκαν στο πλαίσιο του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου που ξεκίνησε από τα Προπύλαια και με πορεία έφτασε στην πλατεία Συντάγματος.

Τα συνδικάτα και οργανώσεις της Αριστεράς διαδηλώνουν ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και του εκπαιδευτικού έργου.

Η ΕΛ.ΑΣ έστησε φραγμό στην Όθωνος και δεν επέτρεπε στους διαδηλωτές να κλείσουν την Αμαλίας.

Όταν οι διαδηλωτές προσπάθησαν να βγουν στη λεωφόρο Αμαλίας, η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε ρίψη χημικών ενώ αξιοποιήθηκε και το όχημα εκτόξευσης πεπιεσμένου ύδατος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην διαδήλωση συμμετέχουν περίπου 3.000 άνθρωποι.

Μικρής έντασης επεισόδια σημειώθηκαν στο πλαίσιο του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου που ξεκίνησε από τα Προπύλαια και με πορεία έφτασε στην πλατεία Συντάγματος.  Τα συνδικάτα και οργανώσεις της Αριστεράς διαδηλώνουν ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και του εκπαιδευτικού έργου.  Η ΕΛ.ΑΣ έστησε φραγμό στην Όθωνος και δεν επέτρεπε στους διαδηλωτές να κλείσουν την Αμαλίας.  Όταν οι διαδηλωτές προσπάθησαν να βγουν στη λεωφόρο Αμαλίας, η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε ρίψη χημικών ενώ αξιοποιήθηκε και το όχημα εκτόξευσης πεπιεσμένου ύδατος.  Σύμφωνα με πληροφορίες, στην διαδήλωση συμμετέχουν περίπου 3.000 άνθρωποι.
ΑΑ