Επιτέλους ευχάριστη είδηση για το 19χρονο μοντέλο με τα ναρκωτικά στο Χονγκ Κονγκ

Επιτέλους ευχάριστη είδηση για το 19χρονο μοντέλο με τα ναρκωτικά στο Χονγκ Κονγκ
Ενημερώθηκε: 13/01/18 - 12:21

Υπήρξε και ένα ευχάριστο νέο στην υπόθεση του 19χρονου μοντέλου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ για ναρκωτικά. Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της οικογένειας της κοπέλας, Σάκης Κεχαγιόγλου, κατάφεραν να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτούνταν ως προκαταβολή, για το εξειδικευμένο δικηγορικό γραφείο του Χονγκ Κονγκ, που θα αναλάβει την υπεράσπιση της. Το ποσό που συγκεντρώθηκε, ανέρχεται στα 10.000 δολάρια (8.622,18 ευρώ).

Η ανακοίνωση του δικηγόρου της οικογενείας της 19χρονης κοπέλας:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να καταστήσω γνωστό ότι μετά από την συγκινητική ανταπόκριση εκατοντάδων ανωνύμων και επωνύμων συμπολιτών μας συγκεντρώθηκε το ποσό της προκαταβολής που είχε ζητηθεί από διακεκριμένο δικηγορικό γραφείο του Χονγκ Κονγκ με εξειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο, το οποίο μετά από ταχείες ενέργειες των αρμοδίων υπηρεσιών και φορέων απεστάλη ήδη δια της νομίμου τραπεζικής οδού.

Για λόγους διαφάνειας και ενημέρωσης  καθιστώ γνωστό ότι το ποσό του εμβάσματος ανέρχεται σε 10.000 USD (8.622,18 EΥΡΩ) . Διευκρινίζεται ότι το ποσό αυτό αφορά την  αιτηθείσα  προκαταβολή και όχι το συνολικό ποσό της αμοιβής και των δικαστικών εξόδων, το οποίο θα εξαρτηθεί από την τελική υπερασπιστική γραμμή που θα υιοθετηθεί.

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Ο δικηγόρος που ανέλαβε πλέον επισήμως την υπεράσπιση της Ειρήνης θα την επισκεφθεί και θα συνεργαστεί μαζί της ενόψει των κρισίμων δικαστικών ακροάσεων του Φεβρουαρίου.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα  με την Ειρήνη με παρεκάλεσε να μεταφέρω τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς όλους όσοι με περίσσευμα καρδιάς και από το υστέρημά τους την στήριξαν και την στηρίζουν στην πιο δύσκολη και κρίσιμη στιγμή της ζωής της. Τέλος, μεταφέρω και τις ευχαριστίες  και την συγκίνηση των γονέων της Ειρήνης, οι οποίοι και θα μεταβούν στο  Χονγκ Κονγκ για να επισκεφτούν το παιδί τους το αμέσως προσεχές διάστημα».