Χειροπέδες σε 18χρονο που γκάζωσε με 188 χλμ στην Περιφερειακή Υμηττού

 
περιπολικό

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 01/08/25 - 18:26

Στη σύλληψη 18χρονου οδηγού προχώρησαν χθες το βράδυ στην Παλλήνη αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, όταν ο εντοπίστηκε να κινείται με 188 χιλιόμετρα την ώρα, στην Περιφερειακή Υμηττού.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 18χρονος καταγράφηκε από συσκευή radar να παραβιάζει κατά πολύ το όριο ταχύτητας των 80 χλμ/ώρα, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τον εαυτό του όσο και τους υπόλοιπους οδηγούς.

Η Τροχαία του επέβαλε τις προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις (αφαίρεση διπλώματος, άδειας και πινακίδων), ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, βάσει των διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Η υπόθεση έχει πλέον πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς ο 18χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα από το Β' Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ