Η Ιωάννα Τούνη «απασφάλισε»: Ο Μάκης Κατμετζόγλου με εκμεταλλεύτηκε σε κατάσταση βαριάς μέθης, και τράβηξε βίντεο εν αγνοία μου

 
Η Ιωάννα Τούνη «απασφάλισε»: Ο Μάκης Κατμετζόγλου με εκμεταλλεύτηκε σε κατάσταση βαριάς μέθης,  και τράβηξε βίντεο εν αγνοία μου

Ενημερώθηκε: 18/01/22 - 10:29

Με αφορμή την καταγγελία για το βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, έχει επανέλθει στο επίκεντρο το ροζ βίντεο με την Ιωάννα Τούνη καθώς η influencer κατονόμασε δημόσια τον άνθρωπο που το διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Ιωάννα Τούνη

Μάκη Κατμετζόγλου

Η θυμώσει με τις μηνύσεις και τις δηλώσεις του τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο της διαρροής και κυριολεκτικά «απασφάλισε». Δημοσίευσε νέο βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram στο οποίο εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να αποκαλύψει τώρα το συγκεκριμένο όνομα ενώ εξηγεί πως κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης η ίδια βρισκόταν σε κατάσταση βαριάς μέθης.

“Ο Μάκης Κατμετζόγλου είναι ο άνθρωπος ο οποίος με εκμεταλλεύτηκε σε κατάσταση βαριάς μέθης, ήρθαμε σε σεξουαλική πράξη και τράβηξε βίντεο εν αγνοία μου. Ο ίδιος φαίνεται ξεκάθαρα να γνωρίζει την ώρα που ο φίλος του τραβάει καθώς κοιτάει στην κάμερα, γελάει, κάνει γκριμάτσες, κοροϊδεύει και συνεχίζει την σεξουαλική πράξη” αναφέρει χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη: “H βίζιτα είναι ξαπλωμένη στο Range Rover”

Όπως λέει αυτό που την κράτησε τόσα χρόνια και δεν αποκάλυψε το όνομά του είναι ο φόβος καθώς με το που είδαν το φως της δημοσιότητας κάποιες φωτογραφίες στις οποίες η ίδια είναι λιπόθυμη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, η πρώτη αντίδραση του κόσμου ήταν “η βίζιτα είναι ξαπλωμένη στο Range Rover”.

“Φοβόμουν ότι ο θύτης θα βγει θύμα όπως και έγινε και με κατηγόρησε για συκοφαντική δυσφήμιση. Πέντε χρόνια υπέφερα πραγματικά σιωπηλά, εγώ, η μητέρα μου και όλοι οι άνθρωποι του στενού μου κύκλου που με αγαπάνε ειλικρινά και γνωρίζουν το περιστατικό και ποιος το έχει κάνει” τόνισε η Ιωάννα Τούνη.

“Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι γόνος πλούσιας οικογένειας της Θεσσαλονίκης. τότε είχε τη δύναμη. Εγώ ήμουν η κοπέλα η οποία ήμουν ‘άγνωστη, δεν είχα χρήματα, δεν είχα κάποιον να με υποστηρίξει, οπότε δεν ήμουν σε θέση να μπορώ να τον αντιμετωπίσω. Τώρα νιώθω πραγματικά δυνατή και θέλω να το κάνω” αναφέρει μεταξύ άλλων τονίζοντας σε άλλο σημείο: “Δεν θυμήθηκα τώρα το revenge porn βίντεο. Είναι κάτι το οποίο δεν έχω καταφέρει να ξεχάσω ποτέ, κάτι το οποίο με στοιχειώνει. Υπάρχουν πάρα πολλά πρωινά που ξυπνάω με το αγόρι μου και του έχουν στείλει στο κινητό του το συγκεκριμένο βιντεάκι με τον Μάκη Κατμετζόγλου και τη συνουσία που ντρέπομαι πάρα πολύ αλλά συνέβη. Ένα βίντεο που ακόμη και τώρα υπάρχει σε site πορνό και δεν μπορώ με τίποτα να κατεβάσω εδώ και χρόνια. Δεν το έχω ξεχάσει και θα μιλήσω γι’ αυτό. Ο Μάκης Κατμετζόγλου μπορεί να βγαίνει και να λέει όσο θέλει ότι δεν έχει καμία σχέση και δεν ξέρει τίποτα γι’ αυτό”.

Στη συνέχεια η Ιωάννα Τούνη απευθύνεται στον ίδιο λέγοντας: “Μάκη Κατμετζόγλου που το παίζεις θύμα και βγαίνεις σε όλα τα τηλεοπτικά παράθυρα με τους δικηγόρους σου και δίνετε δελτία για το πόσο άσχημα περνάς και σε πόσο δεινή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεσαι από προχθές μ’ εμένα που αποφάσισα να δημοσιοποιήσω το όνομά σου και αποποιείσαι κάθε ευθύνη για την διαρροή του βίντεο και λες ότι δεν έχεις καμία ιδέα, μπορείς να μας εξηγήσεις σε παρακαλώ πάρα πολύ ποιος είναι αυτός ο φίλος σου προφανώς που τραβάει το βίντεο κι εσύ κοιτάς στην κάμερα, του κάνεις νοήματα, χειρονομίες και κοροϊδεύεις την κοπέλα, η οποία απόλυτα μη νηφάλια, βρίσκεται σε τόσο εξευτελιστική κατάσταση για να σπας εσύ πλάκα με τους κολλητούς σου και όλη την Ελλάδα”.