Κακοκαιρία: Ο «Αντίνοος» θα σαρώνει τη χώρα μέχρι την Τετάρτη 17/7 (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Κακοκαιρία: Ο «Αντίνοος» θα σαρώνει τη χώρα μέχρι την Τετάρτη 17/7 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 14/07/19 - 18:38

Κακοκαιρία: Μέχρι την Τετάρτη 17 Ιουλίου θα σαρώνει τη χώρα ο «Αντίνοος», το κύμα κακοκαιρίας, που έχει προκαλέσει σοβαρές καταστροφές.

Ο «Αντίνοος» αναμένεται να επηρεάσει αρκετές περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι και την Τετάρτη 17/7, ενώ τα φαινόμενα θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ανέμους.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Κυριακή αναμένεται να σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα κεντρικά, ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά, στην Αττική και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο. Ενώ υπάρχει αυξημένη πιθανότητα για χαλαζόπτωση, ιδιαίτερα στς Βόρεια Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ

Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου αναμένονται βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ηπειρωτικά, με κατά τόπους έντονα φαινόμενα, με πιθανότητα χαλαζόπτωσης στα βόρεια της χώρας.

Η Τρίτη η πιό δύσκολη μέρα

Την Τρίτη 16 Ιουλίου, το φαινόμενο «Αντίνοος» αναμένεται να κάνει πιο έντονη την παρουσία του, καθώς τότε θα περιμένουμε δυνατές βροχοπτώσεις και πολύ ισχυρές καταιγίδες στα ηπειρωτικά και στο Αιγαίου και το Ιονίου.

Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται σε αρκετές περιοχές από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Βίντεο με την εξέλιξη του φαινομένου

meteo.gr

Στο βίντεο του που ακολουθεί παρουσιάζονται οι προβλεπόμενες βροχοπτώσεις από τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής 14/07 έως και τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 17/07.