Κατά της απόσυρσης της αφίσας εναντίον των αμβλώσεων στο Μετρό η Έλλη Παπαγγελή

Κατά της απόσυρσης της αφίσας εναντίον των αμβλώσεων στο Μετρό η Έλλη Παπαγγελή
Ενημερώθηκε: 14/01/20 - 21:14

Στο ζήτημα που προέκυψε με την αφίσα κατά των αμβλώσεων, που είχε τοποθετηθεί στο Μετρό, αναφέρθηκε η Έλλη Παπαγγελή, μοντέλο και πρώην μέλος της ΟΝΝΕΔ.

Η Έλλη Παπαγγελή, με ανάρτησή της στο facebook έγραψε πως θεωρεί πολύ λάθος το γεγονός ότι η συγκεκριμένη αφίσσα τελικά αποσύρθηκε και προέτρεψε τα ζευγάρια να μην προβαίνουν σε επιπολαιότητες κατά το τέλος της σεξουαλικής πράξης:

«Πολύ κακώς αποσύρθηκε η επίμαχη αφίσα ενατίον των αμβλώσεων από το μετρό της Αθήνας. Δεν ήταν ούτε μεσαίωνας, ούτε οπισθοδρόμηση, απλώς μία ενημερωτική καμπάνια ευαισθητοποίησης όπως πολλές άλλες που γίνονται για διάφορα θέματα. Δεν απαγόρευσε κανείς τις αμβλώσεις, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις όπως ο βιασμός είναι και επιβεβλημένες. Επειδή όμως σε κανονικές συνθήκες καλό είναι να μην γίνονται, η πρόληψη είναι η καλύτερη λύση. Όποιο ζευγάρι δεν θέλει ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, να μην προβαίνει σε επιπολαιότητες κατά το τέλος της σεξουαλικής πράξης».

Όπως είναι γνωστό, μετά τις μεγάλες αντιδράσεις που σημειώθηκαν από μερίδα πολιτών, η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ αποφάσισε να «κατεβάσει» σήμερα Τρίτη τις αφίσες, μετά και από την εντολή που δόθηκε απο το υπουργείο Μεταφορών. Ο υπουργός κάλεσε, μάλιστα, τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ να δώσει εξηγήσεις για την καμπάνια που προκάλεσε τόσο μεγάλες αντιδράσεις στους πολίτες.

Δείτε την ανάρτησή της: 

ΕΛΛΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ