Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Ξέσπασε η Χριστίνα Παππά

 
Χριστίνα Παππά: Αν αποδειχτεί το αντίθετο για το κύκλωμα, να με λιθοβολήσουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 11/12/17 - 17:55

Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Στην υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης φέρονται να είναι μπλεγμένα γνωστά ονόματα από τον χώρο της σόουμπιζ, ενώ οι κατηγορούμενοι που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης στο Κολωνάκι ανέρχονται στουε 27.

ήνυση 

Ήδη ο επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος με αφορμή την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση του κυκλώματος ναρκωτικών στο Κολωνάκι διέψευσε επίσημα ότι σχετίζεται με το σκάνδαλο, ενώ μγια συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε στο ΑΤ Αμαρουσίου ο γνωστός παρουσιαστής, Θέμης Γεωργαντάς, όσο αφορά στην εμπλοκή του ονόματός του στο κύκλωμα ναρκωτικών.

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Επιστολή - φωτιά στα ΜΜΕ για το κύκλωμα ναρκωτικών! (ΦΩΤΟ)

Την ίδια στιγμή η Χριστίνα Παππά, το όνομα της οποίας έχει εμπλακεί στο κύκλωμα, ανοίγει το στόμα της και μιλάει για την εξαιρετικά πολύπλοκη υπόθεση. “Αρρωσταίνω με αυτά που ακούω και βλέπω”, λέει η ίδια μιλώντας για πρώτη φορά στην Tatiana Live και την Τατιάνα Στεφανίδου και ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με όσα γράφτηκαν.

“Ότι και να λένε ορισμένοι, ο κόσμος όσο και να τον παραπλανίσουν, βλέπει”, τονίζει για τα μηνύματα που δέχεται από τον απλό κόσμο. “Έλεγα στην αρχή να μη βγω”, λέει η Χριστίνα Παππά αλλά αποφάσισε να δώσει αυτή την τηλεοπτική συνέντευξη για να και ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

“Με στεναχωρεί για το μικρό ποσοστό των ανθρώπων με στεναχωρεί να αφήνω μία εικόνα και μία ψευδαίσθηση”, εξηγεί για την απόφασή της.

Η ίδια βούρκωσε μιλώντας για τον αντίκτυπο που έχει όλη αυτή η ιστορία κυρίως στην οικογένειά της, στη μαμά της και στο γιο της, Δημήτρη. Και τα δύο αγαπημένα της πρόσωπα έχουν πάει στο νοσοκομείο αυτές τις μέρες και αυτό είναι πιο δύσκολο για εκείνη ακόμα και από την δική της κακή ψυχολογική κατάσταση. "Νιώθω θυμό και οργή για όσα ειπώθηκαν για μένα", τονίζει.

Κύκλωμα ναρκωτικών: Ποιοι επώνυμοι μπήκαν στη «μαύρη λίστα» και προσφεύγουν στη δικαιοσύνη

“Έχω βάλει 5 δικηγόρους και έχω τσουβάλια αγωγές”, αναφέρει για τις επόμενες κινήσεις της.

Θέμης Γεωργαντάς

“Αν αποδειχτεί το αντίθετο να με λιθοβολήσουν”, τολμά να πει λέγοντας πως έχει εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη. Αναφέρει επίσης ότι δεν έχουν καμία εμπλοκή, πέρα από τον γιο της, ούτε οι συνεργάτες της, και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Δείτε το βίντεο: