Λαμία: Αθώος δηλώνει ο 69χρονος που φέρεται να κακοποιούσε τα εγγόνια του

Λαμία: Αθώος δηλώνει ο 69χρονος που φέρεται να κακοποιούσε τα εγγόνια του
Ενημερώθηκε: 07/06/18 - 17:54

Αθώος δήλωσε ενώπιον Εισαγγελέα και ανακρίτριας ο 69χρονος δικηγόρος από τη Λαμία που κατηγορείται πως κακοποιούσε τα εγγόνια του 7 και 9 ετών.

Ο ίδιος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, φωνάζοντας κατά την αποχώρησή του από το δικαστικό μέγαρο ότι «δεν έχω κάνει τίποτα. Είμαι 32 χρόνια δικηγόρος και ο καθένας έχει γράψει τη ιστορία του».Ο 69χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη 12 Ιουνίου, καθώς δεν έχει βγει ακόμη το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ασκούσε επί 32 χρόνια τη δικηγορία δεν βγήκε όμως στη σύνταξη, καθώς όπως είπε και ο συνήγορός του Δημήτρης Κρούπης, «δεν έχει τακτοποιήσει ακόμη τις υποχρεώσεις του».

Διαβάστε ακόμα: Λαμία: Παππούς, συνταξιούχος δικηγόρος κακοποιούσε σεξουαλικά τα εγγόνια του

Ο κ. Κρούπης που μίλησε στην κάμερα του LamiaReport επανέλαβε ότι ο πελάτης του αρνείται τα πάντα κι ότι θα αποδειχθεί η αλήθεια. Επέμενε μάλιστα ότι το όποιο στοιχείο υπάρχει προέρχεται αποκλειστικά από την μικρή.

Αναφορικά με την «παράξενη» συμπεριφορά της 7χρονης το ρεπορτάζ θέλει να προκάλεσε το ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών του σχολείου όπου πηγαίνει οι οποίοι και ενημέρωσαν την Εισαγγελία. Από κει άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία.

Σημειώνεται ότι τα δύο παιδιά έμεναν με τον παππού και τη μητέρα τους, ενώ ο πατέρας τους έχει φύγει από το σπίτι.