Λαμία: Νεαρή ρομά έκανε στοματικό σεξ σε παππού στο κέντρο της Λαμίας!

Απίστευτα σκηνικά στην καρδιά της Λαμίας, με νεαρή Ρομά να κάνει στοματικό σεξ μέρα μεσημέρι σε παππού! (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 18/04/18 - 19:36

Απίστευτα σκηνικά στην καρδιά της Λαμίας, με νεαρή Ρομά να κάνει στοματικό σεξ μέρα μεσημέρι σε παππού!

Όλα αυτά γίνονταν σε υπαίθριο πάρκινγκ, μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πόλη σε σημείο που έχει μετατραπεί σε πιάτσα αγοραίου έρωτα η οποία κατακλύζεται από ηλικιωμένους που έρχονται από πολλά χωριά της Φθιώτιδας και όμορων νομών. Οι υπηρεσίες προσφέρονται ή μέσα στις δημόσιες τουαλέτες ή κοντά σε σκάλες πολυκατοικιών...

Αυτό που έγινε όμως το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, σε κεντρικότατο σημείο της πόλης, δεν έχει προηγούμενο. Μόλις λίγα μέτρα από την πλατεία Πάρκου, στη συμβολή των οδών Πατρόκλου και Δροσοπούλου (ένα τετράγωνο δηλαδή από το Πάρκο), ηλικιωμένος απολάμβανε, σε υπαίθριο πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο, τις περιποιήσεις νεαρής Ρομά με μόνο προκάλυμμα ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

"

Για κακή τους τύχη σύμφωνα με το lamiareport.gr μια κοπέλα πήγε για να αφήσει το αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ και φυσικά έπαθε σοκ όταν βρέθηκε μπροστά στο περίεργο ζευγαράκι, το ποίο αρχικά έδειξε να μην ενοχλείται, όταν όμως η κοπέλα πάτησε κόρνα και τους έκανε παρατήρηση, ο ημίγυμνος πάππους μάζεψε τα...παντελόνια του και έφυγε, ενώ η νεαρή ρομά της ζήτησε και τα ρέστα γιατί τους διέκοψε!