Μπαράζ πυρκαγιών-Εστίες σε Κεφαλλονιά, Μαραθώνα, Ασπρόπυργο και Χαλκιδική

Μπαράζ πυρκαγιών-Εστίες σε Κεφαλλονιά, Μαραθώνα, Ασπρόπυργο και Χαλκιδική
Ενημερώθηκε: 12/07/19 - 18:38

Μπαράζ πυρκαγιών σε πολλές περιοχές της χώρες. Τα μέτωπα που απασχολούν την Πυροσβεστική βρίσκονται σε Κεφαλλονιά, Μαραθώνα, Ασπρόπυργο και Χαλκιδική.

Στη Κεφαλλονια: Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Προκοπάτα Κεφαλονιάς. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, άμεσα κινητοποιήθηκαν 17 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ από αέρος επιχειρούν για την κατάσβεσή της και 2 αεροσκάφη Πετζετέλ.

Στον Μαραθώνα: Μαίνεται η πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Κάτω Σούλι, του δήμου Μαραθώνα. Στο σημείο επιχειρούν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα.

Στον Ασπρόπυργο: Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής στον Ασπρόπυργο, σε αγροτοδασική έκταση. Αμεσα κινητοποιήθηκαν 14 πυροσβέστες με 7 οχήματα και 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα από το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα (Μ.Ε.Τ.Π.Ε.).

Στη Χαλκιδική: Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι στη Νικήτη Χαλκιδικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πυρκαγιά ξέσπασε έξω από τη Νικήτη, στον δήμο Σιθωνίας, στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, καίγονται ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 οχήματα με περίπου 20 άνδρες της Πυροσβεστικής και επιχειρούν προκειμένου να ελέγξουν και να σβήσουν τη φωτιά.

 

Στην Εύβοια: Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής και στην περιοχή Πλατάνια Ευβοίας. Η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Πλατάνια, του δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων Ευβοίας. Αμεσα κινητοποιήθηκαν και μεταβαίνουν 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 18 άτομα πεζοπόρου τμήματος και 2 PZL.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ