Ν. Καρανίκας: "Η κάνναβη στην υπηρεσία της κοινωνίας"

Ν. Καρανίκας: "Η κάνναβη στην υπηρεσία της κοινωνίας"
Ενημερώθηκε: 17/07/18 - 13:16

«Πανηγυρίζει» ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας στο Facebook για για τη δημοσίευση, στο ΦΕΚ, του νόμου για τη φαρμακευτική κάνναβη.

Ο σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα «ανέβασε» στο λογαριασμό του το ΦΕΚ με τον νόμο για τη φαρμακευτική κάνναβη. «Προχωράμε! Η Κάνναβη στην υπηρεσία της κοινωνίας, μακρυά από δεισιδαιμονίες και αναχρονισμούς. Η Ελλάδα με τον νόμο αυτό γίνεται η βασική δύναμη επενδύσεων στην φαρμακευτική κανναβη, στον κόσμο όλο. Ξεκινήσαμε», γράφει χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Καρανίκας είναι γνωστός για τις ...πρωτότυπες αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η φαρμακευτική κάνναβη είναι ένα από τα θέματα που τον ενδιαφέρουν. Θυμίζουμε ότι όταν είχε κατατεθεί στη Βουλή το σχετικό νομοσχέδιο ο σύμβουλος του Μαξίμου έγραφε: «Εγινε η αρχή! Ήταν δίκαιο έγινε πράξη! Θέλει αρκετή δουλειά ακόμη για να σταματήσει η δαιμονοποίηση της κάνναβης και των χρηστών της. Η νομιμοποίηση της φαρμακευτικής χρήσης της κάνναβης θα βοηθήσει ώστε να έχουμε σωστή χρήση και αντιμετώπιση της κάνναβης».

Ηδη από την άνοιξη του 2016 ο Νίκος Καρανίκας προωθούσε δημοσίως την κάνναβη μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης ως ένα φάρμακο με θαυματουργές ιδιότητες. Τότε είχε αναδημοσιεύσει ένα άρθρο στο οποίο αποδεικνυόταν, δήθεν, ότι η κάνναβη είναι ικανή να γιατρέψει ακόμη και τον καρκίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ