Νέες εξοργιστικές δηλώσεις Ερντογάν για Αιγαίο και Κύπρο

Νέες εξοργιστικές δηλώσεις Ερντογάν για Αιγαίο και Κύπρο
Ενημερώθηκε: 15/02/19 - 23:25

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, άφησε στην άκρη την «οικοδόμηση καλού κλίματος» με την Ελλάδα και φόρεσε για τα καλά... το προεκλογικό του προσωπείο, προχωρώντας σε νέες απειλές κατά της Ελλάδας, σε ομιλία του στην Προύσα, ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών. Ενδεικτικό του κλίματος ήταν οι 39 παραβιάσεις που σημειώθηκαν την Παρασκευή (15/01) στο Αιγαίο.

 «Τα δικαιώματά μας στην ανατολική Μεσόγειο, την Κύπρο και το Αιγαίο τα προστατεύουμε με αυστηρό τρόπο», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε συγκεκριμένα πως «εάν δεν προστατεύσουμε με αυστηρό τρόπο τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας στις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο, στην Κύπρο, στο Αιγαίο, γνωρίζουμε πολύ καλά τι εικόνα θα εμφανιστεί μπροστά μας στο μέλλον».

Ανέφερε ακόμη ότι «όπως και στη διπλωματία γνωρίζουμε καλά ότι πρέπει να έχουμε και γερή οικονομία» και πρόσθεσε πως «για την πραγματοποίηση όλων αυτών χρειάζεται πολιτική σταθερότητα στη χώρα».

«Γι αυτό είναι σημαντικές οι δημοτικές εκλογές της 31ης Μαρτίου. Θα κατακτήσουμε το κάστρο από μέσα, μην το ξεχνάτε», ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.