Νεκτάριος Σαμαράς: Ο άνδρας πίσω από τον «Top Gun» (photos)

SAMARAS
Ενημερώθηκε: 11/08/19 - 18:48

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο Σμήναρχος Νεκτάριος Σαμάρας, – ένας Top Gun αξιωματικός – μετά από δίμηνη μάχη που έδωσε στο 251 ΓΝΑ. – Είχε διατελέσει Αξιωματικός Ασφαλείας στην 120 ΠΕΑ και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του. Η κηδεία του τελέστηκε στο Σταυρό Χαλκιδικής σε κλίμα οδύνης.

Ο Σμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας Νεκτάριος Σαμαράς, επρόκειτο για έναν από τους καλύτερους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας.

Πέθανε μετά από δίμηνη μάχη που έδωσε στο 251 ΓΝΑ, μετά από τροχαίο που είχε. Ο θάνατός του  Νεκτάριου Σαμάρα βύθισε στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους και τη μεγάλη οικογένεια της Πολεμικής Αεροπορίας. Ο άτυχος Σμήναρχος ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Διαβάστε επίσης: Νεκτάριος Σαμαράς: Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του Σμηναγού (photos)

Το θανατό του γνωστοποιήσε ο συμπατριώτης του και φίλος του δημοσιογράφος Νεκτάριος Βακάλης.

«Μόλις πληροφορήθηκα για το θάνατο του συνονόματου συμπατριώτη μου, σμήναρχου Νεκτάριου Σαμαρά, ο οποίος ήταν πολυβραβευμένος (και διεθνώς στους 5 καλύτερους) πιλότος της πολεμικής μας αεροπορίας.

Ο μόλις 48χρονος Νεκτάριος Σαμαράς έδωσε άνιση μάχη για τη ζωή του, το τελευταίο διάστημα. αλλά σήμερα, θα συνεχίσει να “μάχεται” στους ουρανούς, εκεί που πάντα άνηκε…

Καλό αγνάντεμα στα από δω και από κει παράλια, και έχε μας πάντα στο νου σου…

Νεκτάριος Βακάλης»

Η κηδεία του 48χρονου πιλότου Νεκράριου Σαμαρά θα γίνει την Κυριακή 11 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη στις 17:00, από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο Σταυρό Θεσσαλονίκης.

 

Συγκινούν οι φωτογραφίες με τους συναδέλφους του όπως δημοσιοποιήθηκαν στο messinialive.gr: 

SAMARAS5

 

SAMARAS6

 

SAMARAS7