Νέο ηχητικό: Ο Αρτέμης Σώρρας απειλεί τον δικηγόρο του με απόλυση!

Και τι δεν λέει ο Αρτέμης Σώρρας εναντίον του συνηγόρου του (ΗΧΗΤΙΚΟ)
Ενημερώθηκε: 21/02/18 - 19:42

Ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας καταφέρνει να έχει ακόμα ακολούθους παρά το γεγονός ότι καταζητείται ακόμα και αυτοί οι ακόλουθοι που τον πίστεψαν, πλέον βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού. 

Παρότι ο Σώρρας παραμένει εξαφανισμένος εδώ και έναν χρόνο και οι Αρχές δεν τον έχουν εντοπίσει, εκείνος δεν διστάζει να δίνει το παρόν στο διαδίκτυο αρκετά συχνά, είτε συσπειρώνοντας τους αθεράπευτους οπαδούς της "Ελλήνων Συνέλευσις", είτε απειλώντας και βρίζοντας ανοιχτά πρώην συνεργάτες του, όπως έκανε και αυτή την φορά.  

Πλέον εγκαλεί σε τάξη με σκληρές κουβέντες τον συνήγορό του Βασίλη Νουλέζα τον οποίο  καλεί «να μαζέψει το μυαλό του και το στόμα του»  γιατί κάνει , όπως λέει,  άσχημη εντύπωση .

«Βασίλη Νουλέζα είσαι δικηγόρος  μου . Πρέπει να καταλάβεις ότι ως δικηγόρος του Σώρρα πρέπει να είσαι πολύ σοβαρός και ιδιαίτερα να μην ακουμπάς το πολιτικό κομμάτι ... Διαλαλείς παντού ότι εγώ είμαι ο μοναδικός, ο αποκλειστικός δικηγόρος του Αρτέμη  Σώρρα . Εγώ αποκλειστικές δεν έχω ούτε νοσοκόμες ούτε πόρτες για να στο πω καθαρά» λέει ο Αρτέμης Σώρρας και συνεχίζει...

«Κάνεις εκπομπούλες,  κάνεις και δηλώσει και ρωτάς  και σε προφίλ προδοτών,  γελοίων υπανθρώπων που τους έχω διαγράψει... ενώ μπορείς άνετα να πάρεις ένα τηλέφωνο  στην κεντρική διοίκηση στα παιδιά  να ρωτήσεις ό,τι θέλεις και να συνεργαστείς μαζί τους. Έχω team δικηγόρων Βασίλη Νουλέζα!  Αυτά τα εγωπαθή που έχετε πολλοί δικηγόροι με εμένα να τα αφήσεις .Να μην ξανακάνεις δήλωση για μένα,  να συνεργαστείς με τους άλλους δικηγόρους να φέρετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σε πολλά πράγματα που μας πιέζουν».

Τέλος, απειλεί τον συνήγορό του με απόλυση! «Αδερφέ κράτα τη θέση σου τη νομική αν θες να με κρατήσεις για πελάτη. Που πραγματικά από τότε που ασχολήθηκες με μένα όλη σου η δημοσιότητα ήτανε πάνω σε μένα . Κοίτα λοιπόν να εισπράξω κι έξω κάτι από σένα γιατί εσύ εισπράττεις από μένα ...Είσαι επιρρεπής στη γελοιότητα για να πέφτεις μέσα σε λούμπες . Κοίτα λοιπόν να συμμαζευτείς όσο το γρηγορότερο γίνεται . Γιατί στο επόμενο βίντεο που θα κάνω και  ηχητικό,  δε θα σου αρέσει καθόλου».

Δείτε τι είπε ο Αρτέμης Σώρρας: