Οδηγός έβρισε χυδαία επιβάτιδα - Βαρύτατες κυρώσεις αναμένονται από την ΟΣΥ

Οδηγός έβρισε χυδαία επιβάτιδα - Βαρύτατες κυρώσεις αναμένονται από την ΟΣΥ
Ενημερώθηκε: 16/09/20 - 22:39

Οδηγός λεωφορείου έβρισε χυδαία μία γυναίκα επιβάτιδα, η οποία δεν είχε προλάβει να βάλει τη μάσκα της. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα και αποτυπώθηκε σε βίντεο που διαδόθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη συνέχεια, τσακώθηκε με μια άλλη γυναίκα, η οποία διαμαρτυρήθηκε για την συμπεριφορά του. Όλα αυτά, κατά τη διάρκεια δρομολογίου της γραμμής Α8, στο Μαρούσι.

Η μία εκ των δύο γυναικών, έχει ήδη καταγγείλλει στην εταιρία το συμβάν και η ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) εξέδωσε σχετική ανακοίνωση το απόγευμα της Τετάρτης.

Έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες για τον οδηγό, ο οποίος φαίνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί το Πειθαρχικό Συμβούλιο. Η εταιρία έχει προαναγγέλλει "βαρύτατες κυρώσεις".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΣΥ, έχει ως εξής:

"Η Ο.ΣΥ. Α.Ε. σταθερά προσηλωμένη στο έργο της, που είναι η ασφαλής και ποιοτική μεταφορά του επιβατικού κοινού, καταδικάζει κάθε συμπεριφορά που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τις αρχές της. Με αφορμή περιστατικό που προβάλλεται σε βίντεο και δεν συνάδει καθ’ ουδεμία περίπτωση με τις αξίες της Εταιρίας, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το επιβατικό κοινό και τους πολίτες ότι, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της Ο.ΣΥ. Α.Ε., έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι πειθαρχικές διαδικασίες. Σε περιστατικά, όπως το ανωτέρω, εφόσον διαπιστώνεται εμπλοκή υπαλλήλου της Εταιρίας, οι κυρώσεις είναι βαρύτατες".

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ