Οι αγρότες ζεσταίνουν τις μηχανές για νέα μπλόκα

Οι αγρότες ζεσταίνουν τις μηχανές για νέα μπλόκα
Ενημερώθηκε: 09/01/18 - 20:04

Οι αγρότες ζεσταίνουν και πάλι τις μηχανές τους για να βγουν στους δρόμους και να τους κλείσουν για ακόμη μια φορά διαμαρτυρόμενοι για τις κινήσεις της κυβέρνησης. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ληφθεί η τελική απόφαση για την έναρξη των αγροτικών κινητοποιήσεων με πιθανή και την δημιουργία μπλόκων ανά την Ελλάδα.
    
Σύμφωνα με το ilialive.gr, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στη Λάρισα θα συνεδριάσει η Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων όπου εκπρόσωποι των αγροτών από όλη την Ελλάδα θα συμμετάσχουν στη σύσκεψη που θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ POS ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Εκεί θα βρεθούν και οι εκπρόσωποι των αγροτών της Ηλείας και της ΟΑΣΗ, όπου θα συναποφασίσουν τη μορφή των κινητοποιήσεων, που αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τις 20 Ιανουαρίου. Παρότι βρίσκονται σε εξέλιξη ακόμα τα αγροτοδικεία, οι αγρότες σκέφτονται ακόμα και την κάθοδο σε μπλόκα με τα τρακτέρ τους. Όλα όμως θα κριθούν στην συγκεκριμένη σύσκεψη. Όπως αναφέρουν αγρότες από την Ηλεία, οι κινητοποιήσεις αποτελούν μονόδρομο, αλλά η συμμετοχή θα κρίνει τη μορφή που αυτές θα έχουν σε κάθε περίπτωση.