Πέθανε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Κομιώτης

Πέθανε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Κομιώτης
Ενημερώθηκε: 25/11/20 - 23:06

Θλίψη προκάλεσε στην ελληνική δημοσιογραφία και στην «οικογένεια» του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) ο θάνατος του Μιχάλη Κομιώτη. Ο Μιχάλης Κομιώτης έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης (25/11) μετά από καρδιακή προσβολή κι ενώ πριν από έναν χρόνο είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο Μιχάλης Κομιώτης διετέλεσε αρχισυντάκτης του Αθλητικού Τμήματος του ΑΠΕ, ενώ και η κόρη του, Διονυσία Κομιώτη εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο ΑΠΕ. 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε για τον θάνατο του αθλητικού δημοσιογράφου Μιχάλη Κομιώτη ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ). Ο ΠΣΑΤ αποχαιρέτησε με τα εξής λόγια τον Μιχάλη Κομιώτη: 

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου αποχαιρετά με θλίψη το μέλος του, Μιχάλη Κομιώτη, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών από καρδιακή προσβολή.

Ο Μιχάλης Κομιώτης γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 1933, στη Ζάκυνθο, και αποφοίτησε από την Ανωτάτη Εμπορική, ωστόσο η μεγάλη αγάπη του υπήρξε η αθλητική δημοσιογραφία, την οποία και υπηρέτησε για τέσσερις δεκαετίες. Ξεκίνησε την καριέρα του από την «Αθλητική Ηχώ» το 1955, στη συνέχεια εργάστηκε στο «Φως των Σπορ», εν συνεχεία στην «Βραδυνή» και στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ), στο οποίο διετέλεσε αρχισυντάκτης του Αθλητικού Τμήματος.

Ο εκλεκτός συνάδελφος αφήνει πίσω τη σύζυγο του Κλεοπάτρα, τις κόρες του Μαρία και Διονύσια, (η τελευταία εργάστηκε επίσης ως Δημοσιογράφος στο ΑΠΕ και είναι μέλος του ΠΣΑΤ), καθώς και τέσσερις εγγονές: την Κλεοπάτρα, τη Δήμητρα, τη Μάριον και τη Μικαέλα.

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ