Φρίκη από την 19χρονη που σκότωσε το μωρό της: Έβλεπα βίντεο με γέννες για να ξέρω τι να κάνω

Σοκ προκαλούν οι περιγραφές της 19χρονης παιδοκτόνου και της μητέρας της για την άγριας δολοφονίας του βρέφους στην Πετρούπολη
Ενημερώθηκε: 14/05/18 - 17:15

Σοκ προκαλούν οι περιγραφές της 19χρονης που σόκαρε το πανελλήνιο με την δολοφονία του  μωρού της που βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη

Οι περιγραφές και τα όσα κατέθεσαν στον ανακριτή τόσο η 19χρονη όσο και η 54χρονη μητέρα της είναι φρικιαστικές, αφού η κοπέλα φαίνεται σαν να το είχε προσχεδιασμένο, αφού παρακολουθούσε μέχρι και βίντεο στο διαδίκτυο για να δει πώς θα πράξει, ενώ όλη την ώρα κατά την μεταγωγή τους μάνα και κόρη κρατούσαν σκυμμένο το κεφάλι τους.

"

Διαβάστε μέρος της ομολογίας αν αντέχετε...

Σοκ: 19χρονη μητέρα σκότωσε και πέταξε το νεογέννητο σε σκουπιδοτενεκέ στην Πετρούπολη

«Γέννησα, το έπλυνα στο νιπτήρα κι εκείνο πήγε στο στήθος μου και έφαγε…», ανέφερε αρχικά η 19χρονη ομολογώντας με τον τρόπο αυτό ότι το βρέφος ζούσε πριν το πνίξει,συμφωνώντας και με την  νεκροψία - νεκροτομή σύμφωνα με την οποία «το νεογνό γεννήθηκε ζωντανό και ο θάνατος οφείλεται συνεπεία περιτύλιξης της τραχηλικής χώρας δια του ομφάλιου λώρου και δια βρόγχου, καθώς και απόφραξης της στοματικής κοιλότητας δια τεμαχίου χάρτου».

Εν συνεχεία, η παιδοκτόνος, αναφέρθηκε τόσο στην οικογενειακή της κατάσταση, αλλά και στο πρόσωπο με το οποίο φέρεται να έμεινε έγκυος.

«Έχω χάσει τον μπαμπά μου πριν από έξι χρόνια και ζω με τον αδελφό και τη μητέρα μου. Μέχρι το 2016 μέναμε στη Λήμνο. Από εκεί φύγαμε και ήρθαμε Αθήνα γιατί είχα μπλέξει με ένα παιδί από την Αλβανία που το λέγανε H. M. και τον φώναζαν Γιώργο. Είχαμε σχέση έναν χρόνο. Καταλάβαμε ότι ήμουν έγκυος, αλλά το καταλάβαμε νωρίς και αποφάσισα να κάνω έκτρωση γιατί ήμουν πολύ μικρή και οι δικοί μου ήθελαν να ξεκόψω από αυτόν τον άνθρωπο. Αυτός ο άνθρωπος, ο Γιώργος, με χτύπαγε, μου συμπεριφερόταν άσχημα γιατί έπινε και μας είχε φάει πολλά λεφτά. Με πίεζε δηλαδή να του δίνω από τα λεφτά που μας έστελνε ο αδελφός μου.

" Με πήγε η μάνα μου στην Αθήνα και έκανα έκτρωση στο Αλεξάνδρα, γυρίσαμε Λήμνο και μετά πάλι Αθήνα για μόνιμα με τον αδελφό μου. Την άνοιξη του 2017 τραβιόμουν με ένα παιδί που τον λένε Κώστα, είναι Έλληνας από κοινή παρέα, ξέρω μόνο ότι έμενε στο Περιστέρι. Μια φορά κάναμε σεξ χωρίς προφυλακτικό. Μετά τον Κώστα, γνώρισα τον Κυριάκο από τα Άνω Λιόσια και κάναμε σεξ, αλλά όλες τις φόρες είχε χρησιμοποιήσει προφύλαξη. Δεν είχα καταλάβει να συμβαίνει κάτι περίεργο με το σώμα μου, γιατί έχω μεγάλη κοιλιά ούτως ή άλλως, έχω θυρεοειδή και τρώω κιόλας και νόμιζα ότι είχα πάρει κιλά. Μετά την πρωτοχρονιά κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, ένιωθα να κινείται κάτι. Σκέφτηκα ότι είχα κάνει σεξ με τον Κώστα χωρίς προφύλαξη και είμαι έγκυος. Με κυρίευσε ο φόβος, φοβήθηκα μην καταλάβουν τίποτα η μάνα και ο αδελφός μου και τους χάσω για πάντα. Είναι οι μόνοι που έχω στην Ελλάδα. Μπήκα και είδα βίντεο με γέννες για να ξέρω τι να κάνω...»

Και φυσικά όλα αυτά θυμίζουν την πρόσφατη τραγική ιστορία με το βρέφος στη Νέα Σμύρνη και τα όσα τραγικά υποστήριξε η μητέρα του.