Πότε θα σταματήσουν τα sms στο 13033

 
Πότε θα σταματήσουν τα sms στο 13033

Ενημερώθηκε: 20/04/21 - 13:29

Πιθανότατα εντός του Μαΐου θα σταματήσει η υποχρέωση αποστολής SMS στο 13033 για την κυκλοφορία των πολιτών, σύμφωνα με τα όσα είπε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντά.

«Άμα ανοίξει η εστίαση, άμα επιτραπούν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις θεωρώ ότι πλέον θα λείπουν και οι λόγοι (για SMS). Νομίζω ότι ο καθοριστικός μήνας για όλα αυτά θα είναι ο Μάης», είπε ο υπουργός στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Γεωργαντάς τόνισε ότι μακάρι να τελείωναν και από αύριο τα SMS ωστόσο χρειάζεται για έναν μήνα ακόμη λίγη αυτοσυγκράτηση και αυτοπεριορισμός από όλους.

Υπανθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης μετά το Πάσχα θα αρχίσει η αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, το πρώτο «κύμα» αναμένεται στις 4 Μαΐου και το δεύτερο στις 10, έτσι ώστε στις 14 η οικονομία να λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό προκειμένου να μπορεί να στηρίξει το άνοιγμα του τουρισμού. Έτσι πιθανότερη ημερομηνία για την κατάργηση του sms στο 13033 φαίνεται πως είναι η 14η Μαΐου.