Το πρόσωπο του προπονητή πυγμαχίας που ασελγούσε σε 14χρονη αθλήτρια

Το πρόσωπο του προπονητή πυγμαχίας που ασελγούσε σε 14χρονη αθλήτρια
Ενημερώθηκε: 07/11/17 - 13:25

Δημοσιεύτηκαν από την Ελληνική Αστυνομία και ύστερα από εισαγγελική εντολή τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 47χρονου προπονητή «τέρας» πυγμαχίας που κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε 14χρονη. Ο προπονητής εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του, εξυπηρετούσε τους αρρωστημένους του σκοπούς σημαδεύοντας για πάντα την ανήλικη.

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε στην μητέρα της πως έχει σχέση με τον προπονητή της. Αμέσως οι γονείς της 14χρονης ειδοποίησαν τις Αρχές, όπου και τον συνέλαβαν. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον αρμόδιο ανακριτή, απ’ όπου, μετά την απολογία του, εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου που συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη αλλά όχι τα δεκατέσσερα και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα, από γυμναστή, κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ Σπυρίδωνα του Αθανασίου και της Δήμητρας, γεννηθέντα στις 11-2-1970 στην Αθήνα.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΤΗ 14ΧΡΟΝΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΤΗ 14ΧΡΟΝΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ

Η Αστυνομία ζητά από τους πολίτες που γνωρίζουν κάποια στοιχεία να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.