Πρώτη φορά μπαμπάς θα γίνει στα 60 του ο Δημήτρης Παπαδημητρίου!

 
Πρώτη φορά μπαμπάς θα γίνει στα 60 του ο Δημήτρης Παπαδημητρίου!

Ενημερώθηκε: 26/02/20 - 12:57

Ο σημαντικός συνθέτης και η 32χρονη σύντροφός του Βερόνικα Δαβάκη θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους σε περίπου τέσσερις μήνες από τώρα και η χαρά τους δεν περιγράφεται!

Τα ευχάριστα νέα για τον «πελαργό» αποκάλυψε η εγκυμονούσα ηθοποιός, η οποία διανύει τον 5ο μήνα, και η ευτυχία ζωγραφίζεται πλέον στα μάτια της «Δεν γνωρίζουμε το φύλο του μωρού, ίσως και να μην το μάθουμε. Προς το παρόν κρατιόμαστε» ανέφερε με χαμόγελο στις τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Κυριακής, κατά την έξοδό της από το Christmas Theater, όπου παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα του μιούζικαλ «Το φάντασμα της όπερας». Η εγκυμοσύνη, όπως πρόσθεσε, δεν έβαλε… φρένο στα επαγγελματικά της ούτε άλλαξε την καθημερινότητά της. «Είμαι μια χαρά, δουλεύω κανονικά, οι ρυθμοί είναι ίδιοι, οι φίλοι είναι ίδιοι. Όλα καλά. Κάντε το, είναι εύκολο» παρότρυνε τους δημοσιογράφους.

Το τρυφερό ειδύλλιο του συνθέτη με την όμορφη πρωταγωνίστρια, το οποίο πρώτη η «Espresso» αποκάλυψε, απέδωσε… καρπό ευτυχίας για τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και τη σύντροφό του, έπειτα από δύο χρόνια μεγάλης αγάπης, ηρεμίας και συγκατοίκησης.

Εκτός όμως από ζευγάρι στη ζωή, είναι και στενοί συνεργάτες, πετυχημένοι δημιουργοί, υπογράφοντας σημαντικά έργα, όπως το soundtrack της τηλεοπτικής σειράς «Λόγω τιμής: 20 χρόνια μετά» και η παράσταση «Ο φτωχούλης του Θεού», η οποία παρουσιάστηκε στο Ηρώδειο και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Τον περασμένο Νοέμβριο παρουσίασαν στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση το έργο «Μεγάλος Αιρετικός – Μέρος Δεύτερον».

Η γνωριμία του καταξιωμένου συνθέτη με την όμορφη Κρητικιά, λίγο καιρό μετά τους τίτλους τέλους στην πολύχρονη σχέση του με τη Φωτεινή Δάρρα, ανανέωσε τη διάθεσή του.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου άλλαξε μέχρι και εμφάνιση, έκοψε τα μακριά του μαλλιά, έχασε κιλά και το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη του.

Πηγή: Espresso